2777
2789

همسرم پسر عمومه و شهر دیگه کلا دور از خانواده زندگی میکنیم وقتی برمیگردم شهرمون میریم خونه پدر شوهرم چون نزدیک تره بعد ک میریم خونه بابام میوفته دنبالمون با شوهر و دوتا بچش از روز قبل میگه چیکار کنیم فردا کی بریم و فلان قشنگ با رفتارمون بی محلش میکنیم حتی وقتی میاد ولی هر بار میفته دنبالم چجوری جوابش کنیم😡😡😡😡راه حل توروخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی میگه فلان جا بریم رک بگو ما برنامه‌امون چیز دیگه‌ایه (نگو میریم فلان جا پس بگه ما هم میاییم) یا برنامه‌ی ما معلوم نیست خودتون برید ما نمیاییم

شاید جواب داد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شماخودتونو خراب نکنیدبه شوهرت بگومجابش کنه

چند بار بهش گوش زد کردم ولی تاثیر نداشت...اینبار چجوری بگم به خواهرش چی بگه اخه میگه ما بی محل میکنیم زنگم نمیزنیم میبینیم قبل از ما اونجان

وقتی میگه فلان جا بریم رک بگو ما برنامه‌امون چیز دیگه‌ایه (نگو میریم فلان جا پس بگه ما هم میاییم) یا ...

امتحان میکنم 😭😭😭خسته شدم خدایا من کسی بی محلم کنه سلامشم نمیکنم این انگار بد تر  قربون صدقش میری!!!!

امتحان میکنم 😭😭😭خسته شدم خدایا من کسی بی محلم کنه سلامشم نمیکنم این انگار بد تر قربون صدقش میری! ...

دیدی نمیشه دیگه چاره‌ای نیست

مثلا یه جا دعوت بودین اون دعوت نبود خواست بیاد بگو شما رو هم دعوت کردن؟ آخه بی دعوت که نمیشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم