2777
2789

خواهش میکنم اگر برای روح و روان خودتون ارزش قائل نیستید برای کسای دیگه باشید هر چی مسائله منفیه از جن و روح و مرگ و خودکشی و هزار تا چیز اعصاب خورد کن تاپیک نزدید کسی که میخونه ذهنش بهم میریزه ممکنه سخت بخوابه و شما مسئولید 😊 ارتعاش منفی داره و خیلی تاثیر گذاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره

اینطوریم باشه بگو پس سر صبح هم نزنین چون ممکنه روزش بد پیش بره

نمیخوای بخونی نرو تو تاپیکش

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

تو مسئول ذهنت هستی و میری توی تاپیکی که میدونی اثر منفی میزاره بعد بقیه رو شماتت میکنی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تو مسئول ذهنت هستی و میری توی تاپیکی که میدونی اثر منفی میزاره بعد بقیه رو شماتت میکنی؟

دقیقا سایت عمومیه و هر ادمی با هر فرهنگی با هر عقیدا و نوع تربیتی توش وجود داره نمیتونیم برای راحتی خودمون سایت تعطیل کنیم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️