2777
2789
عنوان

بياين يه رمان قشنگ معرفی كنين

213 بازدید | 30 پست

بهترين رمانی كه خوندين چی بود فرقی نميكنه خارجی باشه يا ايرانی توی ژانر عاشقانه چی خوندين كه خيلي تحت تاثير قرارتون داد و فكر ميكنين بهترين اثر دنياست؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان های نيلوفر قائمی فر محشره. باهاش دوست هستم.تب دا غ هو س رو نوشتن. بشدت خانم خوبیه و خیلی با هنر هست   پیج قند های فانتزی و مراسم و این چیزا هم زده.. کلا رمان های قائمی فر محشره 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

رفاقت ممنون. معشوقه شیطان. سرزمین منو نامداران پارانویا عروس خدایان. هیچکسان اینا یادمن خیلی ق ...

وای از اسمشون هم معلومه بايد جذاب باشن:) بنظرت اگه بخوام از بين اينا يكی رو بخونم اول كدومش رو پيشنهاد ميدی خودت؟^_^

رمان های نيلوفر قائمی فر محشره. باهاش دوست هستم.تب دا غ هو س رو نوشتن. بشدت خانم خوبیه و خیلی با هنر ...

ارههه منم خيلي قبولش دارم واقعا با استعداده يه رمان چند وقت پيش خوندم اسمش آشور بود فكر كنم اونم مال خانم قائمي فر هست؟ احتمالا نويسندش ايشون بايد باشه فكر كنم 

وای از اسمشون هم معلومه بايد جذاب باشن:) بنظرت اگه بخوام از بين اينا يكی رو بخونم اول كدومش رو پيشنه ...

رفاقت ممنوعو اول پیشنهاد میدم بخونی بشدت قشنگه و هم خنده داره دو جلدیه البته همشون خیلی قشنگن جوری که الان میگم کاش نخونده بودمشون و الان میخوندمشون 

رمان قمصور، رمان شاهدخت که کانال ایتا داره در حال تایپه، رمان دالان بهشت

شاهدخت و قمصور داستانشون درمورد چيه ؟ ببخش كه اين موقع شب دارم اين سوالا رو ميپرسم ... اگر حوصله داری ميتوني خيلي كوتاه برام بگي ؟:) واقعا خوابم نميبره 

رفاقت ممنوعو اول پیشنهاد میدم بخونی بشدت قشنگه و هم خنده داره دو جلدیه البته همشون خیلی قشنگن جوری ک ...

ممنونممم واي اين حسه... منم همينجورم يه چيزي يا ميخونم يا ميبينم بعد ميگم خوشبحال كسايي كه هنوز كشفش نكردن هم براشون متاسفم هم حسوديم ميشه بهشون كه يه روز وقتي بخوان نگاش كنن يا بخوننش چه حس تازگي خوبي داره:) چقدر هيجان زده قراره بشن حسي كه من بايد بخاطرش كلي بگردم تا بالاخره يه چيزي پيدا كنم كه شايد بتونه منو دوباره هيجان زده كنه