بهترين رمانی كه خوندين چی بود فرقی نميكنه خارجی باشه يا ايرانی توی ژانر عاشقانه چی خوندين كه خيلي تحت تاثير قرارتون داد و فكر ميكنين بهترين اثر دنياست؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رمان های نيلوفر قائمی فر محشره. باهاش دوست هستم.تب دا غ هو س رو نوشتن. بشدت خانم خوبیه و خیلی با هنر هست پیج قند های فانتزی و مراسم و این چیزا هم زده.. کلا رمان های قائمی فر محشره
رفاقت ممنوعو اول پیشنهاد میدم بخونی بشدت قشنگه و هم خنده داره دو جلدیه البته همشون خیلی قشنگن جوری ک ...
ممنونممم واي اين حسه... منم همينجورم يه چيزي يا ميخونم يا ميبينم بعد ميگم خوشبحال كسايي كه هنوز كشفش نكردن هم براشون متاسفم هم حسوديم ميشه بهشون كه يه روز وقتي بخوان نگاش كنن يا بخوننش چه حس تازگي خوبي داره:) چقدر هيجان زده قراره بشن حسي كه من بايد بخاطرش كلي بگردم تا بالاخره يه چيزي پيدا كنم كه شايد بتونه منو دوباره هيجان زده كنه