من ولی لترزول نخوردم سه ماه دوفاستون خوردم بعدش کلومیفن ماه دومی که کلومیفن میخوردم باردار شدم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی چیزی دیگه آیه نداده بهت مگه دکتر نمیری بعد دوفاستون باید کلومیفن بخوری دیگه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
منم چند ماهه که جلوگیری نمیکنم سونو واژینال دادم هیچ مشکل ندارم نمیدونم چرا باردار نمیشم
همسرت آزمایش داده ؟
خب اینا باعث میشه تخمک آزاد بشه نگران نباش دوفاستون رو فقط واسه تنظیم پری میدن ،انشالله با اینا باردار میشی بهت گفته بعد مصرف باید بری سونو واژینال اگه تخمک بالغ باشه آمپول میزنی آزاد میشه