2777
2789
عنوان

به نظرتون بچم چجوری میشه

191 بازدید | 24 پست

سلام دوستان ، من باردارم و چند ماه دیگه بچم به دنیا میاد ، ولی خودم شخصیت افسرده ای دارم ، شبها تا دیر وقت بیدارم صبحا هم تا ظهر میخوابم ، حس و حال کارای خونه رو اونجوری که مامانامون داشتن ندارم ... زیادم اجتماعی نیستم ، فقط یه دونه دوست دارم 

به نظرتون بچم ممکنه آدم شاد و اجتماعی و سرزنده و کاری و موفقی بشه ؟ اصلا دیدین یه مامان افسرده یه بچه ی خوب برعکس خودش داشته باشه ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر مثل منی

بچه ها معمولا یه چیزی تو مایه های پدر مادرن مگر اینکه این حالت های شما خُلق و خوی خودت نباشه و ناشی از افسردگی یا شرایط بوجود اومده باشه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

کاش خودتو درمان میکردی و بعد بچه دار میشدی یا در طی بارداری دنبال درمان میرفتی. 

توکلت به خدا باشه. 🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حال روحیتو بهتر کن نماز بخون سوره عصر بخون دستت رو بزار رو شکمت 

صدقه بده برای سلامتی امام زمان و بچه ات که خدا هدیه داده

گلابی و به بخور خرما بخور 

21 تا مویز بخور با 21 بسم الله الرحمن الرحیم ناشتا

خربزه با پنیر اینها هم باعث میشه بچه صبور بشه هم خوشگل

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اون بچه تو رو بزرگ میکنه

چقدر سنگین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اره بستگی به باباش و بقیه هم دارهاما اگه باهاش با انرژی نباشی ممکنه تحت تاثیر قرار بگیره

من برعکسشو دیدم ... مادری که فوق العاده پر انرژی و شاد و اجتماعی و اینکه خیییلی واسه بچش وقت میزاشت و بازی میکرد 

اونوقت بچش لوس و نق و نقو و غیر اجتماعی و غر غرو شده بود 😐

عزیزم بزار دنیا بیاد مجبوری

آره حق با توئه ... مجبورم کارای بچه رو بکنم ولی خب بچم یعنی آدم شاد و موفقی خواهد شد ؟ 

عزیزم اصلا ربطی نداره.

منو همسرم هردو خیلی خوشرو و خوش برخورد هستیم اما پسرمون خیلی بدخلق هست و با بچها جوش نمیخوره

برعکس جاری من با خودشم قهره اما ماشالله دخترش خیلی اجتماعی و خوش سر و زبونه

چقدر مثل منیبچه ها معمولا یه چیزی تو مایه های پدر مادرن مگر اینکه این حالت های شما خُلق و خوی خودت ن ...

پدر و مادر من آدمهای اجتماعین و یه عالمه دوست و رفیق دارن ... هر دوشون هم زرنگ و کارین ... ولی من مثلشون نشدم 😄

یه خانوم دیگه هم میشناسم که از شاد بودن و اجتماعی بودن نظیر نداره ولی بچش برعکسش شده 

حالا شما چجوری هستی ؟  بچه هات چجورین ؟