2777
2789
عنوان

خواهرشوهر نگو هند جگرخوار

219 بازدید | 22 پست

خودشون هرجمعه خونمون میان .بماند ک خونه مو ب گند میکشن بعدم ک میخوان برن بچه هاشون میمونن خونه م واسه چندروز.واقعا بااین مشکل باید چه کار کنم؟پسرم ۱۰سالشه.اونا دختر دارن.مدام باید مراقب باشم خب ...خسته شدم دیگه 

امشب گفتم بهتره نمونه اینجادخترت ،تعطیلاته میخوام برم بیرون ،بااین حال بازم بچه شو گذاشت و رفت.شما بودید چه کار می کردید؟

من یک شبم نمیتونم بدون بچه م بخوابم.چه جوری اونا بچه هاشونو تو خونه ی دیگران رها میکنن.تازه اونا دخار دارن باید بیشتر از من استرس داشته باشن و مراقب باشن...واقعا این مسئله واسم شده معظل 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر بچه ای میاد خونتون حداقلش شب موقع خواب خودتون ببرید خونشون 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

والا من ک طاقت بچه های خودمم ندازم دیگه دوتا بچه دیگم بیان. اونممم واس چننن روز 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
والا من ک طاقت بچه های خودمم ندازم دیگه دوتا بچه دیگم بیان. اونممم واس چننن روز

بخدا دیگه گریه م گرفت الان...خسته شدم ازشون..هرچیزی یه حدی داره

تازه گاها بچه هاشون قرار میذارن باهم بمونن.یعنی بچه های هردوخواهرشوهرم میان باهم میمونن...باور میکنید تو دوره ی جنگ هم اینجا موندن؟و من هر دم و دقیقه مجبور بودم چند بچه رو آروم کنم از ترس

همین الان رفتن.بچه رو نبردنهمیشه همینه عادتشونه .میمونن واسه شام تااخر وقتم هستن بعدم بچه رو نمیبرن

عجب ادمایی پیدا میشن. بخدا اینقد زندگیا سخت و مشکل دار شده ک هیچکس نمیتونه بچه کس دیگه ای رو تحمل کنه چقدر بی درررک

بخدا دیگه گریه م گرفت الان...خسته شدم ازشون..هرچیزی یه حدی دارهتازه گاها بچه هاشون قرار میذارن باهم ...

وای خدا چقد خوش خیالن اخه. من تازه یه جایی ام ک ارومه اصن موقع جنگ اروم بود همش با خودم میگفتم بچم پیش خودم باشع ک اگه چیزی شد باهم باشیم. مگه خونه مامان بزرگه ک قرار میزارن باهم بمونن

ما والا خونه مادرمم بعد از کلی وقت شاید یه بار اونم ب زور اجازه بدیم یه شب بمونن