2777
2789

بچه ها خواهش می کنم اگه فکر می کنید تاپیک من فیکه اینجارو ترک کنید 

بیشتر از ده روزه که وسط زمین و آسمون موندم . خیلیا در جریان هستین . 

اون لحظه اول که فهمیدم گفتم فقط طلاق . اصلا یه دقیقه هم تو این زندگی نمیمونم . بعد که شرایط اطرافم رو دیدم فهمیدم آوردن اسم طلاق به همین راحتی هم نیست . الان تو خونه خودمم. صبح تا ظهر سرکارم وقتی میام خونه میرم تو اتاق خواب تا فردا صبح . شوهرمم خونه است این مدت حتی سرکار نرفته . یبار گوشی قدیمم رو گذاشتم زیر مبل رو شنود صبح که از سرکار میرفتم تا بیام خونه . کلی طول کشید اون صدای ضبط شده رو گوش بدم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاده بود

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پس خیانت چی

از خودم همین سوال رو میپرسم.  اول میگم پشیمونه تا کی خودمو شکنجه بدم تا کی اونو اذیت کنم . بعد میگم به همین راحتی ببخشم مگه میشه کاش میتونستم بکشمش . وسط دو تا حس با خودم درحال جنگم 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

شوهرت چیکار کرد واسه اینکه ببخشیش

معذرت خواهی . گفتم نه صداتو میخوام بشنوم نه قیافه ات رو ببینم . میدونه وقتی عصبانی باشم دلم نمیخواد حرفی بشنوم.  اوایل اومد چند تا چرا و پرت گفت بیشتر اعصابم رو خورد کرد دیگه بعد اون حرفی نزد 

خدا به دلت صبر و ارامش بده منم یه دختری یه زمانی تو زندگی همسرم بوده اون دختر هم اوضاع خوبی نداره نمیدونم چرا یه حسی همیشه بهم میگه همسرم یه گندی به زندگیمون میزنه یه روز با اون ادم

خیلی باهات همذات پنداری کردم 

از خدا برات توان میخوام 

همین

راجع به علت طلاق نگرفتنت هم خیلی خوب درکت میکنم اسم طلاق اوردن راحته ولی بعدش….💔

عزیزات جلو چشت بخاطرت غصه میخورن اب میشن و تو نمیتونی کاری بکنی نمیخوای زخمی بشی رو زخماشون

اگر تصمیم به بخشش گرفتی هم خیلیییییی سخت ببخشش بذار قد دوباره بدست آوردنتو بدونه 

ناجوانمردانه خیانت کرده 

بنظرم با دو سه تا مشاور صحبت کن ببین باید چیکار کنی

درسته استقلال مالی داری اما شاید لازم باشه یه اهرم کافی برای اینکه مطمئن باشی همسرت دیگه هرگز دنبال همچین خطایی نمیره داشته باشی

خودتو بیشتر از این ناراحت نکن، خداوند مهربونه

عزیزم من تاپیکای قبلیتو خوندم همسرت خیانتی نکرده فقط چیزی که متوجه شدم اینه که برای اون خانم گردنبند روز تولدش خریده بود. بنظرم میتونی با شرایط خاصی ببخشیش. 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بنظرم وقتی قراره ببخشیش دیگه امقدر سردی و بی محلی هم نکن .نمیگم خیلی غش و ضعف کن نه ولی انقدرم سرد نباش.بنظرم حق طلاق ‌و حق حضانت فرزند محضری ازش بگیر ک اگه دوباره فیلش یاد هندستون کرد و بچه دلشتی اونوقت بتونی بدون دردسر جدا بشی.شرط شروط بزاری و بپذیره مطمن باش پس پشیمونه و میخاد باهات زندگی کنه .

بنظرم وقتی قراره ببخشیش دیگه امقدر سردی و بی محلی هم نکن .نمیگم خیلی غش و ضعف کن نه ولی انقدرم سرد ن ...

سلام گلم هیچ کس بیشتر از خودت شوهرت نمی شناسه  اگر پشیمون ببخشش همون طور که گفتی طلاق خیلی خیلی سخت حالا یفرست بهش بده چون پشیمون که چند روز نرفته سرکار از خدا می‌خوام که این روزها را فراموش کنی 

اگر قصد بخشش داری به راحتی نبخش.حداقل نشون بده برای خودت ارزش قائلی وبی ارزش نیستی که هر کاری دلش خواست باهات بکنه.در آینده که بچه داربشی ودوباره خیانت کنه میخوای چه کار کنی؟حداقل یه امتیازی ازش بگیر.حق طلاق یا یه چیزی به نامت کنه.