2777
2789

هر بار محرم با تموم بی توجهیایی که بهم میکنه

تموم زندگیمو نذر راه خودش میکنم که فقط حاجتی که دارم رو از خدا بخواد که برآورده شه

ولی فقط حسرت میمونه برام

خیلی حسرت میخورم که همه میگن امام حسین باب الحوائجه

حضرت عباس باب الحوائجه باب المراده

قربونشون برم هیچوقت به صدای من گوش ندادن

هزار کار کردم که توجهشونو جلب کنم،ک بگم منم محب شما و راه اهل بیت ام

ولی ....

فقط حسرت

منم همینطور منم همینطور:)

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

گاهی حس میکنم من چقدر گناهکارم که اقا نگام نمیکنه 

از خودم بدم میاد راستش 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

عزیزم این حرف رونزن 

امام حسین همیشه مراقب به محبینش هست

شاید اون چیزی که ازش خواستی به صلاحت نیست

ناامید نشو و از نذر کردن دست برندار 

من خودم همیشه تو زندگیم هرجا کم آوردم صداش زدم

انشاالله به حق خودش توهم امسال دست پر از محرمش بیرون بیای

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

یه وقتا یه بلاهایی رو ازت دور کردن که روحت هم خبر نداره🤍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

سلام عزیزم این حرف رونزن امام حسین همیشه مراقب به محبینش هستشاید اون چیزی که ازش خواستی به صلاحت نیس ...

هیچوقت یاد ندارم محرمش با اون همه التماس و گریه ای ک کردم و قسمش میدادم تو مجالسش،حاجتم براورده شدا باشه

هیچ سالی

هیچوقت یاد ندارم محرمش با اون همه التماس و گریه ای ک کردم و قسمش میدادم تو مجالسش،حاجتم براورده شدا ...

عزیزدلم حتما یه دلیلی داره 

آخه من خیلی معجزه از تمام حسین دیدم حالا نه همش برا خودم اطرافيان هم همینطور 

من برات دعا میکنم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

شاید واقعا من وصله ناجورم

قوربونت اینطوری نگو 

حاجت روا بشی انشاالله

ممنونم از دعای قشنگت دوستم

قوربونت برم عزیزم