2777
2789

من رو یه ادم معروف تقریبا کراشم،‌

و تمام جواب ریپلای استوریای منو میده همشو 

عزیزی، فدای توو، قربونت برم من،دورت بگردم ، دردت به جونم

من میگم شاید ادمینه 

هر سری هم پرسیدم چیزی نگفته

از اون طرف یه پسره امروز اومد دایرکتم گفت خودتو معرفی کن دیدم با این کلی عکس دارع ، پسرع یکم شیرین عقله انگار

گفتم بزار از زیر زبونش بکشم گفتم شما ادمین فلانی؟گفت ارع گفتم یعنی تمام جواب استوریارو تو میدی گفت اره 

از یه طرف میگم شاید خواست بگه گوه خاصیه مثلا با اون انقد راحته و اینا 

از طرفی اون یارو تو تنهایی و خلوتی خب پیجشو چک نمیکنه؟نمیگ با پیج کاری من چرا لاس میزنی با بقیه؟؟؟؟

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی شیرین عقله؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

اکثرا ادمین هستن

روزی هزار نفر بهشون پیام میدن طبیعیه چک نکنن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اکثرا ادمین هستنروزی هزار نفر بهشون پیام میدن طبیعیه چک نکنن

بدبختی اینه من با پیجای دیگ امتحان کردم هفته به هفته جواب میده مینویسه مچکر ممنون لطف دارید 

من تا پیام میدم زیر ۵ ساعت 

مینوسته دورت بگردم قربونت برم فداتشم

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................