2777
2789
عنوان

دخترم

101 بازدید | 12 پست

دخترم سه سالشه بهم وابسته نیس دعوامون میشه شوهرم میزنه اونم میزنه چن ساعته باهام قهره رفته پیش باباش خوابیده چرا اینجوریه نمیدونم انقد بهش محبت میکنم که نگو تازه سه میلیون دادم لباس براش خریدم خیلی نمک نشناسه انگار پرستارشم دیگ واقعادلم خیلی گرفته

تعداد رای : 2
نظرسنجی
الزامی
2
100%
الزامی
0
0%
اختیاری
0
0%
اختیاری
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای من باشی چی میگی

دو تاپسر دارم بزرگه هشت سالشه و کوچیکه پنج ساله

جفتشون طرف باباشون. اصن باباشون از سرکار بیاد دیگه اینا منو نگاهم نمیکنن یکسره بغل باباشون

شبم دوست دارن پدرشون براشون قصه بگه

من خیلی عاشقونه و محبتم بهشون بی نهایته ولی اونا بابائین

دختره دیگه بابایی ان...دختر منم همینه چسبیده به باباشه

اخه اینطوری خیلی دلم میشکنه اصلا منو نمیبینه انگار دشمنشم شیر خشک خورده. دخترای خواهرم اینطوری نیستن جونشونو برا خواهرم میدن حسرت به دلم مونده یه بار بیاد بغلم کنه باباش همش اذیتش میکنه فقط میره پیش اون 

اخه اینطوری خیلی دلم میشکنه اصلا منو نمیبینه انگار دشمنشم شیر خشک خورده. دخترای خواهرم اینطوری نیستن ...

درکت میکنم ...

دعواش میکنی توخونه؟

حتی دادم نزن.

بچه ها به کسی که کمتر میبیننش بیشتر وابسته ان

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

درکت میکنم ...دعواش میکنی توخونه؟حتی دادم نزن.بچه ها به کسی که کمتر میبیننش بیشتر وابسته ان

نه داد نمیزنم از گل نازک بهش نمیگم امیدوارم بزرگ شد درس بشه ولی چشمم اب نمیخوره

درکت میکنم ...دعواش میکنی توخونه؟حتی دادم نزن.بچه ها به کسی که کمتر میبیننش بیشتر وابسته ان

شوهرمم خیلی بیشعوره فقط دعوا میکنیم باهم سر خسیس بازیاش اونم فقط کتک میزنه خسته شدم دخترمم میبینه اون منو میزنه میگه بزن. بره گم شه  خیلی سختی کشیدم واسه همین سر این کارای دخترم همیشه شوهرم تهدید میکنه میگه میگیرم ازت

جای من باشی چی میگیدو تاپسر دارم بزرگه هشت سالشه و کوچیکه پنج سالهجفتشون طرف باباشون. اصن باباشون از ...

شوهر من سر بچه اولم کتکم میزد حتی دستم شکسته میفتاد زمین منو میزد خدا از مامانش نگذره شش ساله زندگیمو نابود کرده با دخالتاش شوهرمم خسیس مامانم یا ابجیم میاد چیزی از خونه کسرمیشه میکه دزدیدی واقعا ارزش من این نیس دلم برا خودم میسوزع