2777
2789
عنوان

میرسه اون روز که منم تاپیک بزنم

155 بازدید | 15 پست

بگم بالاخره خونه خریدیم

میشه توی این شب یه صلوات مهمونم کنی که زودتر خونه داربشیم🥲

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

آرزو بر جوانان جایز است👌

آرزویی هس که هرروز باهمسرم بهش فکر میکنیم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله ،آرزوی منم هست

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ان شاالله ،آرزوی منم هست

برات صلوات فرستادم عزیزم امیدوارم خیلی زود تاپیک بزنی که خونه خریدین

برات صلوات فرستادم عزیزم امیدوارم خیلی زود تاپیک بزنی که خونه خریدین

فداتشم،آمین 

منم برات حمد خوندم و صلوات فرستادم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
فداتشم،آمین منم برات حمد خوندم و صلوات فرستادم

ممنونم قشنگم♥️

من تو این دنیا به هر چی که پا فشاری کردم رسیدمولی نمیدونم چرا دیگه اراده ی گذشته رو ندارم

شاید از نظر روحی اون انرژی کافی نداری

هر کسی تلاش کرده بی نتیجه نمونده

تلاش میکنه همسرم اما فعلا دستمون به هیج جا بندنیست مگرخدابرامون بخاد