2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

9759 بازدید | 255 پست

لطفا تاپیک اخرم رفت پربازدید حذف کن یا حداقل از پربازدید دربیار.خیلی از زندگی خصوصیم گفتم.نگران زندگیمم عزیزم.امشب یه دور سکته میکنم اگه همونجا بمونه

@niniyar‍ 

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

سلام.برای حذف تاپیک روزهای زوج،ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ فقط یک لینک به خصوصی نی نی یار بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام.برای حذف تاپیک روزهای زوج،ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ فقط یک لینک به خصوصی نی نی یار بفرستید

وای نه تو رو خدا.زندگیم تو خطره.خواهرشوهرم کنارم تو نی نی سایته

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری عزیزم شوهرتو رسما بد عادت میدی باعرض پوزش باید بگم مفت خوربارمیاری چندروز دیگه کلا کارو تعطیل میکنه میشینه خونه شما باید بری کار کنی بیاری شما میشی مرد خونه ایشون میشه خانوم خونه به خودت بیا 

پولتو خب میخوای حس بد نگیره از حقوق ایشون کمتر بگو و پس انداز کن واسه خودت زندگیتون اینده بچه هات 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@niniyar‍ حداقل تعلیقم کنحالم داره بد میشه

عزمزمه ی سوال ناراحت نشو

ولی واقعا دندون پزشکی؟

آخه سال ۱۴۰۰ تاپیک زدی با رتبه ۹۰۰۰ منطقه ی یک فرهنگیان میاری  بعد الان میگی دندون پزشکی ترم اخری مگه دندون ۶ سال نیست

عزمزمه ی سوال ناراحت نشوولی واقعا دندون پزشکی؟آخه سال ۱۴۰۰ تاپیک زدی با رتبه ۹۰۰۰ منطقه ی یک فرهنگیا ...

تاپیک بچه 4 ساله..... شو بخون میفهمی 

راهنمایی خواسته برا دندون درد بچه 4ساله

برا سال 99 هس

عه یعنی اینقدر راحت دروغ میگن چرا آخه🤔

چی بگم. 

من عادت ندارم کسی رو شخم بزنم

فقط خواستم بدونم آیا ازدواج دکتر با غیر از دکتر و کلا غیر از سطح خودشون، واقعیت داره که متاسفانه نتایج مشاهدات منفی شد. 

کار خوبی میکنن ، پاک نمیکنن

دروغ بمونه ، کاربرا ببینن و‌یادشون بمونه

من شوهرم دندون پزشکه

دقیقا تو حدود سی شش و سی هفت سالته بر مبنای تاپیک خودت تو سال ۹۹

غیرممکنه ، یه دندونپزشک تازه کار  ، اونم توی طرح ، با  این سن و سال سیصد میلیون بگیره

تاپیکت کاملا دروغه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

این بخاطر این میترسه و میخاد تاپیکش پاک شه چون دروغ گفته🤣🤣

چندین سال پیش تاپیک زده برا ارشد روانشناسی دوسه سال بعدشم گفته فرهنگیان الانم دندونپزشک؟؟؟؟ اونم تو دوسال؟؟؟ تازه درسشم تموم شده

این بخاطر این میترسه و میخاد تاپیکش پاک شه چون دروغ گفته🤣🤣چندین سال پیش تاپیک زده برا ارشد روانشنا ...

من تو  اون تاپیکم گفتم

صددرصد دروغه

تو طرح دندونپزشکی تو سی و چند سالگی ، سیصد میلیون؟؟؟؟ حداقل یه عددی میگفت باورمون بشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️