2777
2789

خانوما البالو خیلی ریز هستش پست بزارید لایکتون کنم عکسشو ببینید و اینکه برای هر یه جعبه چقد شگر میخواد؟ دوس ندارم خیلی شیرین بشه 

ایشالا ک خیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ریز و به اصطلاح بومی ها مناسب مربان

اگه شیرینه به اندازه البالوت شکر 

نهایت نیم کیلو از شکرو نریز 

اگه ترشه بیشتر از اندازه البالوت شکر میخاد

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اتفاقا ریز و به اصطلاح بومی ها مناسب مرباناگه شیرینه به اندازه البالوت شکر نهایت نیم کیلو از شکرو نر ...

فردا بهم پیوندی میدن ک درشت تره اونارو اکر بخوام درست کنم با اینا قاطی کنم؟ چقد شکر برای یه جعبه بریزم؟

ایشالا ک خیره

خوش طعم نمییشه؟ فردا بهمون البالو پیوندی با گیلاس میدن ک یکم درشت تره اونارو با اینا قاطی کنم یا جدا ...

قاطی کنی خوب میشه..خوش طعم میشه بهش وانیل بزن زیرشو زیاد نکن تا سیاه نشه..شربتش رو نمیگیری؟

اینا آلبالوی رسمی هست و پیوندی نیست بنابراین خیلی ترشه و مرباش عالی و خوشرنگ میشه

ببین چند کیلو هست به همون مقدار شکر بزن

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
فردا بهم پیوندی میدن ک درشت تره اونارو اکر بخوام درست کنم با اینا قاطی کنم؟ چقد شکر برای یه جعبه بری ...

اره میتونی قاطیشون کنی 

اون درشتا طعم و مزه جالبی ندارع اینا خوشمزه ترن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خوش طعم نمییشه؟ فردا بهمون البالو پیوندی با گیلاس میدن ک یکم درشت تره اونارو با اینا قاطی کنم یا جدا ...

اون آلبالو ها درشت ها جون میده یه کم خشک کنی نگه داری زمستون بخوری،مرباشم عالی میشه