من چندروزه که جایی مشغول به کار شدم و صاحبکارمم عالیه همه چیز خیلی اوکیه
اگه تعریف از خود نباشه من دختر خوشگلیم جوری که مشتری ها وارد مغازه میشن و سلام و خوش آمد گویی میکنم اکثرا خنده به لب میشن و خیلی با روی خوب جواب میدن
فقط توی این چندروز با چند نفری آدم چسی رو به رو شدم که جواب خوش آمد گوییم رو ندادن نمیدونم حالا یا نشنیدن و یا از قصدجواب ندادن چجوری با این موضوع کنار بیام
چون وضع مالیمونم خوبه و نیاز به پولش ندارم فقط واسه بهتر شدن روحیم واینکه حالا حقوقش یه گوشه ای از کارامو بگیره میرم بخاطر همینم عادت ندارم به اینکه نادیده گرفته بشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا به هر دلیلی قرار نیست همه از تو خوششون بیاد ادما فرق دارن باهم اتفاقا برات خوبه چون همیشه عادت داشتی دیده بشی واسه خوشگلیت مورد توجه و تحسین باشی اینطوری میفهمی که اونقدرها جذاب خوشگل و تک نیستی از غرورت کم میشه و ازت زن بهتری ساخته میشه برای اینده
منم کارم آزاده تقریبا تواین صنف هستم . باید خیلی پوست کلفت باشی اگه میخوای کار کنی 😕 شده حتی با مشتری درگیر شدم ، یا جنس و برده استفاده کرده و دوباره اومده پس بده . 😐