2777
2789
عنوان

طعنه پسرنداشتن شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 4164 بازدید | 173 پست
احتمالا بالای ۷۰ سالته ک اینطور فکر میکنی ... نمیتونم بپذیرم آدم با سواد و باشخصیت اینطور فکر کنه

پسر وارث پدرش و نسب فامیلی منتقل‌ میکنه نه دختر عزیزم اینو همه میدونن 😐

دختر با بچه آوردن نسل شوهرش ادامه میده نه پدرش 

دختر مازندرانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون خدا اینارو گفته گلموگرنه پسرم نعمته و دقتی ب دنیا بیاد باعث افتخار خانواده میشه ولی راجع ب این ...

خدا خودش به شما گفت دختردارا رو بیشتر از پسردارا دوس داره؟😂

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
پسر وارث پدرش و نسب فامیلی منتقل‌ میکنه نه دختر عزیزم اینو همه میدونن 😐دختر با بچه آوردن نسل شوهرش ...

دختر دستگاه جوجه کشی نیست واسه پسر مردم بچه بیاره

فامیلی ام انقدر مهم نیست که از پدر برسه بچه برسه یا مادر

نطفه ای که تشکیل بشه ۵۰ درصد از مادره نه ۱۰۰ درصد از شوهری که میگی نسلشو ادامه بده!

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

من طعنه ی دخترنداشتن شنیدم بهم میگن دخترنداری انگاربچه نداری،دختره میمونه واست وگریه میکنه واست ،پسر ...

من هیچ وقت این حرفو بهشون نگفتم هیچ وقت ک بگم دختر بهتر از پسره کلا وارد این مدل بحثا نمیشم چون واقعا برای پدرومادر فرقی نداره و در زمونه ای ک دخترا مثل پسرا میتونن کارکنن و روی پای خودشون وایستن پس نمیشه گفت ک پسرابالاترن یا دخترا هرکس در جایگاه خودش بهترینه قطعا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
عزیزم چرت نیست پسر نسب و فاميلی منتقل میکنه نه دختر

نسب می شه چی؟ الان مادر من ۸۵ سالش پیش پسر چلغوزش نیست.چون زن وبچه اش به مادرش ارجحیت داره.خواهرم حدود۱۲ سال از مادرم نگه داری می کنه مادری که وسواس شدید وتوان جسمیش خیلی کم شده

فکر بکر

اصلا دوست دارم ب توچه

چون توی یه سایت عمومی نظرگذاشتی به همه ربط داره 😂

گزینه ی ریپلای واسه همین موقع هاست 

اگه مشکلی داری میتونی نیای 

حس میکنم یاخییییلی بچه ای یاخییییلی کهن سال 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حق داری منم دو تا دختر دارم و کم و بیش حرف شنیدم😕ولی خب خوب جواب دادی😁

جپاب ندم میمیرم😂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
حرف بدی نزده عزیزم چرا ناراحت شدیخیلیا روحساب ناف بچه یا شرایط مادر از این پیش بینیا میکنن به دل نگی ...

آخه با یک لحن خیلی بد و حالت چهره شیطانی گفت . معلوم بود برای اذیت کردن من گفت. کلا خیلی هم نسبت به من ازارگره‌.

همون روز سزارین تو بیمارستان ک باهاش تنها بودم چندین متلک بار به من متلک انداخت .یک بارش بدجور تشر زد که دوباره شوکه شدم. من تازه یکی رو گفتم..آدم حداقل عقده های رو زائو نباید خالی کنه..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
پسر وارث پدرش و نسب فامیلی منتقل‌ میکنه نه دختر عزیزم اینو همه میدونن 😐دختر با بچه آوردن نسل شوهرش ...

تو همون احمقی هستی که تاپیکای چرا میزاره؟

فرهنگ نداشتتو کمتر به رخ بکش بوی افکار گوهت سایتو برداشت

.