2777
2789
عنوان

شماهم موقع ترس یاد خدا می افتید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 38 پست
سلام. من نماز میخونم خدا رو شکر.اینجا هم توصیه و یادآوری نماز میکنم. خوبه ...

آره حداقل اون موقع کمتر شرمنده میشیم

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

من یکدفعه بترسم میگم 

یوما 👈 یعنی مادر

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر گناهام جوری که بهش قول دادم دختر خوبی میشم براش و نتونستم:)))

خب آره خدا که ترس نداره

گناه هامون که ترس داره💔

اشکال نداره خدا که همیشه منتظرته

آره حداقل اون موقع کمتر شرمنده میشیم

خب نمازهای واجب رو بخونید.

کلا روزی ۲۵ دقیقه وقت میگیره.

در قرآن حدود ۷۰ بار کلمه صلاة اومده.

نماز واجب و ترک واجب معصیت هست.

کلی حدیث در مورد آثار مثبت دنیوی و اخروی نماز داریم

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

منم همینم چون معتقدم یه نیروی بسیارررررررررررررررر بزرگتر از ترس من وجود داره که نمیخواد به من آسیبی ...

اره اون لحظه آدم می فهمه واقعا یه پناهگاه داره

و چقدر بهش نیازه داره

خب نمازهای واجب رو بخونید.کلا روزی ۲۵ دقیقه وقت میگیره.در قرآن حدود ۷۰ بار کلمه صلاة اومده.نماز واجب ...

هی چی بگم خواهر 💔

واقعا می ترسم خدا از دستم‌ناراحت بشه

یعنی اسم خدارو نمیگید؟

موقع استرس و ترس اسم خدا میارم 

ولی مثلا کنارم ترقه بترکه، میگم یوما 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
امیدوارم هنوز دوستم داشته باشه🥺

شک نکن 

خدا همه بنده هاشو دوست داره

این ما هستیم با گناه ازش فاصله می گیریم

ولی اون وایستاده منتظره برگردیم 💔

خیلی مهربونه

اگر مهربون نبود این همه فرصت نمی داد

موقع استرس و ترس اسم خدا میارم ولی مثلا کنارم ترقه بترکه، میگم یوما

موقع ترس آدم ناخداگاه اسم خدارو میاره اصلا😅

ولی یوما هم کلمه جالبیه

هی چی بگم خواهر 💔واقعا می ترسم خدا از دستم‌ناراحت بشه

برادر هستم. بفرمایین

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

موقع ترس آدم ناخداگاه اسم خدارو میاره اصلا😅ولی یوما هم کلمه جالبیه

واسه خودمم جالبه 

یه چن باری دقت کردم دیدم این کلمه رو میگم