2777
2789

سلام خانومایگل. من ۳ ماهه باردارم و از الان به زایمان فکر میکنم. میخواستم بدونم ایا واقعا برش دادن و بخیه خوردن ناحیه ی پرینه ضرورت داره موقع زایمان یا نه دکترا برای راحتی و زودتر شدن کار خودشون این کارو میکنن؟؟

من واقعا از این بخیه خوردنه بدم میاد...

پس قدیما که تو خونه زایمان میکردن و قابله بود چجوری بدون برش زایمان میکردن؟

قدیما اون قسمت خود بخود پاره میشده و جوش میخورده و کج و کوله میشده گاها گوشت اضافه میاورده

دکترصاف برش میده صاف هم بخیه میزنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیم خود بخود برش میخورد به طور نامنظم

بخیه هم نمیزدن

همین جوری ولش میکردن به حال خودش

شما کلاس امادگی زایمان برو

هفته های اخر ماساژ پرینه اموزش میدن، انجام بده، که برش نخوری یا کمتر بخوری، بخیه هم بگو زیبایی برات بزنن، اونجوری خودت بعدا اصلا نمیفهمی جاش کجاست. خیلی هم زود خوب میشه اگه بهش برسی.

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

والا میگن اگه برش ندن خودش پاره میشه ولی بعضیام می تونن بدون برش دادن زایمان کنن ولی اونا بخاطر راحتی کار و زودتر انجام شدن زایمان سریع برش میدن منتظر نمیشن ببینن می تونی یا من شنیدم قدیمیا بعضیاشون موقع زایمان پاره میشدن دیگه نمیدونم راسته یا ن

ایییییی خدا این بزرگترین کابوس زندگیه منه از این بخیه ها و برش دادنه وحشت دارم 😭😭😭😭😭

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
ایییییی خدا این بزرگترین کابوس زندگیه منه از این بخیه ها و برش دادنه وحشت دارم 😭😭😭😭😭

اصلا وقتی بخیه میزنن شما متوجه نمیشید اون قسمت سری داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

واسه من حتی منتظر نشدن جفت بیاد خودشون دست کردن درش آوردن نشونمم ندادن آخه کلاس آموزش زایمان ک رفتم بردنم زایمان دیدم ب اون زنه جفتشو نشون دادن بهشون گفتم جفتمو نشونم بدین ندادن چون کشیده بودنش تیکه شده بود تا دوهفته خونریزیرشدید داشتم تیکه تیکه جفتم میومدم 

اصلا وقتی بخیه میزنن شما متوجه نمیشید اون قسمت سری داره

بعدش درد نداره ؟😭😭😭 عذر میخوام واسه دسشویی رفتن آدم اذیت نمیشه ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

منم خیلی می ترسیدم ولی متوجه نشدم اون لحظه دردای شدید تری داری ک حواست نیست برشت داده ولی آخرای بخیه بی حسیش رفته بود اذیت شدم

بعدش درد نداره ؟😭😭😭 عذر میخوام واسه دسشویی رفتن آدم اذیت نمیشه ؟

یکمی سوزش داره و اولش باید روش نشینید وگرنه خیلی راحته

همه پاره میشن و بخیه میخورن مگه اینکه خیییییلی خوش شانس باشی و پرینه ت خ انعطاف داشته باشه ..برامنو برش نزد میگفتن خودش پاره شه بهتره 😨

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤