2777
2789

من شهرستانم واومدم مهمونی چون فکرنمیکردم موندنمون طول بکشه لباس اینا نیاوردم زیاد ازاونجایی که اینجاهوابه شدت سرده لباس آستین بلندم فقط یه دست برابچه هام آوردم که رنگین امروزمراسم استقبال شیرخوارگان از تاسوعای حسینی بودمنم رفتم، لباس پسرکوچکم قرمزه حتی همسایه خونه پدرم اینا منودید گفت لباس سبزنداشتی بپوشونی گفتم نه والا نیاوردم فکرنمیکردم اینهمه بمونیم تومسجدم رفتیم همه لباس مشکی وسبزوسفید پوشونده بودن به جزمن به همسرم پیام دادم پول بفرست براشون لباس بگیرم گفت نمیخواد 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

خب

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

توحال خودم بودم بچم توبغلم بود یهو خادم مسجد صدام زدیه دست لباس سفید باسربند میگن شال میگن چیه سه گوشه ازچفیه بود داد دستم گفت لباس بچتوعوض کن اینو بپوشون فیلمم بگیریم ازش

توحال خودم بودم بچم توبغلم بود یهو خادم مسجد صدام زدیه دست لباس سفید باسربند میگن شال میگن چیه سه گو ...

الهی شکر مبارکه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

به همسرم کا گفته بود نمیخوادلباس بگیری محرم تموم شده گفته بودم که هنوز تاسوعا وعاشورامونده دیدم پیام داده گفتم نمیخواد منم بهش پیام دادم گفتم باشه امام حسین خودش لباسو رسوند

در این  محرم  خیلیا  لباس مشکی و سبز نمی پوشن 

رنگ کرم و سفید و ....هم پوشیده بودن .‌ حتی یه خانم گفت  من خیلی احساس دلگرفتگی و خفگی میکنم  واسه همین  مشکی نپوشیدم و....

خدا از همه قبول کنه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .