2777
2789

سلام بگیداینا حسودن یا چین اینارو بهم گفتن😭

اولا بگم منو خانوادم کلا جوری هستیم درباره هیچ کس تو فامیل ن فضولی میکنیم ن نه نظر میدیم

حالا امروزز مهمونی خاتوادگی بود ما رفتیم اونجا خارج شهره و حدودا ۲ ساعت فاصله داره با شهرمون

و ما تو شهرمون ۲تا خونه نمیخام تعریف کنم ولی جای خوب شهر و...داریم و تو این خارج شهرم ۲تا خونه و ی خونه تقریبا ساخته داریم و چون خارج شهره خونه باغه و کلا یکی از خونه ها سرویس و حمام کامل داره ولی یکیش فقط سرویس داره حمام نه واصلن ب کار نمیاد اگه نیاز داشتیم میساختیم چون کلا فوق فوقش ماهی ی بار جند روز بریم چیکار داریم اونجا بریم حمام اگه هم نیاز داشتیم میرفتیم اون خونمون و کلا اکثرا شهریم و اونجا ک دیگ میدونید همه خونه ها سرویسو حمام مجزا داره

حالا ی زن فضول تو فامیل امروز منو دید ب حالت تیکه و بد صداشو کشید گفت وایییییی اینجا ک تو خونتون حمام ندارید پس چیکار میکنید!!!اغا منم یهو سردرد شدید گرفتمو هیچ

حالا اعصابم خورده میگم اصن ب فامیلو مردم چ 

نمیخام تحقیر کنما ولی اونی ک این حرفو زد خودش ی خونه هم نداره 😐

حالا از ما ایراد میگیره😐

ب نظرتون چ منظوری داشته این حرفو زده؟

این نیز میگذرد...

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب سوالت توی متنت هست 

شما ک هیچ مشکل مالی ندارید 

اونم ک فضوله 

بذار ب حال خودش باشه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.