2777
2789
عنوان

دعا کنید این شوهر بی

165 بازدید | 2 پست

خانما دعا کنید که شوهرم طلاقم بده تو این شب های عزیز ازتون خ‌اهش میکنم واسم ی صلوات بفرستید  اذیت میکنه می‌خواد مهریه نده خیلی عوضیه اینقدر بهم بدی کرده خیانت پشت خیانت اینقدر هرزه و هول هست حتی به دوستام و افراد خانواده ام هم پیشنهاد دوستی داده کلا آبروم رو برده به خدا من خودم آدم صبوری بودم و بهش بارها فرصت دادم اما اون هر روز خورد و خوردتر کرد خواهش میکنم برام دعا کنید تواین شب ها من راضیم با یک دهم مهریه ام جدا شم اما اون حتی می‌خواد یه هزاری هم نگیرم و کلا بدون هیچی جدا شم که خودشو و مامانش راه بیفتن تو فامیل جار بزنن که بدون هیچی انداختیمش بیرون از خونه و زندگیش  اون مشکل داشت میخوان به من انگ نازا بودن بزنن در حالی که اونا با کارهاشون آرزو مادر شدن رو گذاشتن رو دلم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.