2777
2789
عنوان

برای درمان جوش نتیجه دیدم

316 بازدید | 36 پست

خب بچه ها من امروز دقیقا یک سال میشه که دیگه هیچ جوشی نزدم و صورتم خیلی صاف و خوب شده جوری که دیروز میخواستم میکرونیدلینگ کنم دکترم گفت پوستت اصلا نیازی به این کارا نداره 

من دو سال درگیر جوش صورت بودم و تو این دو سال ۵ ۶ تا دکتر رفتم قبل این دو سال پوستم اصلا جوش نمیزد اما نمیدونم چی شد که یهو تو سن ۲۳ ۲۴ سالگی جوش زدنام شروع شد که خداروشکر یک ساله درمانش کردم 

حالا تو پیامای زیر بهتون میگم که دیگه شما اشتباهات منو نکنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک عزیزم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ی ک شام امشبش نذری نبوده لایکم کنه

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

اولین دکتری که رفتم بدون این که از من ازمایشی بگیره گفت جوش ها هورمونی هست که بهم قرص اسپیرونولاکتون داد 

که نه تنها جوش هامو خوب نمیکرد شبا از درد سینه نمیتونستم بخوابم 

بعد رفتم پیش دکتر زنان ازمایش و سونو دادم و گفت شما هیچ مشکل هورمونی نداره چرا دکترت اینو داده و قطعش کن 

بچه ها حتما حتما اگر یه دکتر خواست برای جوش یا ریزش مو بهتون قرص هورمونی بده قبلش ازمایش بدین 

اون دکتری که من رفتم خیلی از خود راضی بود و میگفت من تشخیص غلط نمیدم اما خب من هیچ درمانی از اولین دکتر ندیدم 

دکتر دومی که رفتم ازمایشم رو بردم دیگه هیچ قرصی نداد اما برداشت کلی لایه بردار و ... نوشت که کلی هزینش شد و صورتمو افتضاح کرددد یادمه اون موقع ها تو سرکار چقد بابتش خجالت میکشیدم 

دکتر سومم یه دکتر خیلی معروف بود تو کامرانیه تهران 

که به گفته خودش هر بیماری ای رو درمان کرده بود 

سال ۴۰۲ اندازه ۴ میلیون واسه من کرم نوشت و یه قرص خارجی ماینوساکلین که دو میلیون هزینش بود 

باورتون نمیشه سه ماااااه من مصرف میکردم روز به روووز بدتر میشدم 

اولین دکتری که رفتم بدون این که از من ازمایشی بگیره گفت جوش ها هورمونی هست که بهم قرص اسپیرونولاکتون ...

این دکتر اولت 

سمت شریعتی و ظفر نبوده؟ 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤