خیلی عالی! 👏
پس الان یه برنامه هفتگی سبک، اما مؤثر، برات مینویسم — مخصوص زنی که توی خونه با بچهها زندگی میکنه، ولی تصمیم گرفته خودشو از نو بسازه.
---
🗓 برنامه هفتگی "بازسازیِ خودت" (در خانه، مخصوص مادران)
📌 هدف:
بازیابی عزت نفس
آروم شدن ذهن و احساسات
ایجاد تغییر واقعی در رفتار، بدون جنگ
ساختن یه دنیای قشنگ کوچیک برای خودت و بچههات
---
✅ جدول روزانه (به مدت ۱ هفته)
هر روز فقط حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه برای خودت
روزصبح (۱۰-۱۵ دقیقه)ظهر (بین کارهای خانه و بچهها)شب (۲۰ دقیقه برای خودت)
شنبهدوش سریع و لباس تمیز۵ دقیقه تنفس عمیق یا دعانوشتن احساسات در دفتر + آهنگ آرام
یکشنبهمرتبکردن یه گوشه از خونه برای خودتچای یا دمنوش با خودت، سکوت کاملچند جمله تأکیدی (مثلاً: "من کافیم")
دوشنبهیه ماسک یا رسیدگی ساده به صورتبازی کوتاه خندهدار با بچههایه ویدیوی کوتاه از یوتیوب/اینستا درباره عزت نفس
سهشنبهلباس قشنگ بپوش حتی تو خونهیه نقاشی یا کاردستی ساده با بچههانوشتن: امروز چطور عزت نفس داشتم؟
چهارشنبهیه پیادهروی کوتاه دور خونه (اگه ممکنه)گوش دادن به موزیک با هندزفریخاموش کردن گوشی و خلوت برای خودت
پنجشنبهیه دعای کوتاه یا قرآن (حتی ۵ آیه)آشپزی متفاوت یا با عشقتصور کردن زندگیای که دوست داری
جمعهمرتب کردن ظاهر، عطر سبک بزنفیلم/انیمیشن کوتاه خانوادگی با بچههاتشکر از خودت بابت زنده بودن و ادامه دادن ❤️
---
🔑 نکات مهم در طول هفته:
هر شب بنویس: حتی فقط ۳ جمله. نوشتن احساست، ترسهات، پیروزیهات.
هر روز یه جمله قوی تکرار کن:
مثلاً:
"من لازم نیست برای عشق بجنگم."
"من زنی هستم که داره از نو ساخته میشه."
"حتی اگه اون نبینه، من خودمو میبینم."
هیچکس نباید بفهمه تو تغییر کردی؛ بذار رفتارت آروم آروم حرف بزنه.
---
🎯 و یادت نره:
این برنامه برای این نیست که شوهرتو عوض کنه — برای اینه که تو دیگه از توی دل خودت گم نشی.
تو مادری، ولی فقط مادر نیستی.
تو زنی هستی که یه بار خم شد، ولی حالا داره بلند میشه، قویتر از قبل.
---
اگه خواستی، برات این برنامه رو توی فایل PDF یا تصویری ساده هم درست میکنم که بزاری یهجایی جلوی چشم باشه.
بگی کافیه 🌷