2777
2789
عنوان

برگشت به همسر سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 21341 بازدید | 74 پست

جدیدا مد شده خونواده دختر زمان عقد  حق طلاق میخوان!! و خونواده ی پسر حق طلاق نمیدن !!

در واقع خیلی از خونواده ها و دختر پسرای جوون قبل ازدواج هیچ اطلاعی از شرط و شروط موقع عقد ندارند و کاملا احساسی فقط به فکر روز عروسی هستند و نه آینده !!

خانواده ها قبل ازدواج برای یه سری  مسائل حسابی فکر می کنن، مثل اینکه کجا عروسی بگیریم ؟ چند مدل غذا باشه ؟جهیزیه چه مارکی باشه ؟لباس چی بخریم؟ مهمونا کیا باشن ؟  

ببنید اون امضاهای که روز عقد انجام میدید خیلی خیلی مهمن !و هر کدومشون میتونه سرنوشت شمارو تغییر بده !

قانون تو ایران برای ازدواج قانون کاملی نیست ولی شما باید  شرط وشروط عاقلانه بزارید تا همیشه همه چیز به نفعتون باشه.

آیا گرفتن حق طلاق فایده داره؟

کدوم وسایل جهیزیه رو خانواده ی دختر باید بخره، کدومشو پسر؟

چی کار کنیم پدر دوماد ضامن پرداخت مهریه باشه ؟

آیا حق ادامه ی تحصیل واجبه یا حق انتخاب مسکن؟

می تونیم حضانت بچه ای که به وجود نیومده رو بگیرم؟

تو دوران نامزدی خرج و مخارج با خانواده ی دختره یا با پسر؟

رابطه ی زناشویی تو دوران نامزدی چطوری باید باشه؟

چی کار کنم که خانواده ی همسرم در مقابل شرطو شروطام مخالفت نکنن؟

و هزاران سوال لازم و ضروری که قبل ازدواج  و خانواده ها ساده ازش میگذرن و بعد ها میگن کاش تجربه ی بیشتری داشتیم کاش مشورت میکردیم!!

.خانواده های زیادی هستند که برای تالار و جهیزیه و عروسی و تزیین یخچال ! هزینه های میلیونی  میکنند ولی خانواده های  کمی هستند که قبل ازدواج از وکیل خانواده مشورت میگیرند تا تصمیمشون عاقلانه و بهترین باشه و آیندشون تضمین باشه

سایت زیر که بسته ی آموزشی ازدواج داره خیلی ازش استقبال شده و  واقعا کاربردیه سعی کنید دانلود کنید و بزارید جوونایه دم بخت و پدر مادرا گوش کنند

(مثل اینکه تخفیف نوروزی هم داره)

http://irandadmehr.com/product/ezdevaj/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز جدا نشدیم. ولی اصلا خبری ازخودش و خانوادش نیست میخوام ببینم داغه الان  یا کامل تمومه هم ...

دایی همسرم 

به علت خیانت خانمش طلاقش داد ، ۴ تا بچه داره ، مهریه خانمش کامل داد گفت نمیخوام دستش جلو کسی دراز باشه ،

خودشو ۵ سال زودتر بازنشست کرد تا به بچه ها رسیدگی کنه ،

بعد ۷ سال خانمش پشیمون شد و اومد التماس کرد که بخشش و بذار برگردم ،

الام ۱ سال که دوباره ازدواج کردن و برگشته خونه

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....

ما تو فاملیمون داشتیم. خانومه بخاطر پسرش که آواره خونه مادربزرگ و عمه و اینا شده بود برگشت .. الانم مرده همون رفتارای قبلشو داره  اصلا رفتارش عوض نشده همون اذیتا و بیمحلیا ... ولی خانومه برای خودش و پسرش زندگی میکنه میره سرکار و میاد و اینطرف و اونطرف میره با پسرش که الان بزرگ شده 17 سالشه.مهریه شم موقع طلاقش گرفته

چطوری تو ۷ سال زن نگرفت 

خیلی بهش پیشنهاد میدادن که ازدواج کن ، وضع مالی عالی داره ، خونش دو طبقه ست همه میگفتن زن بگیر ببر طبقه بالا که بچه ها اذیت نشن ،

ولی قبول نمیکرد ،

خانم اش رو طلاق داده بود ولی میرفت سر میزد به پدر خانم و مادر خانمش و رسبدگی میکرد بهشون ،

برا خودم هم خیلی عجیب بود ، یه مرد واقعی ، با همه مرد های این زمونه فرق میکرد ،

وقتی خانمش خواست برگرده خیلی ها بهش کفته بودن خیانت کرده نذار برگرده ،در جواب همه شاید منم کم گذاشتم که باعث خطا خانمم شد ،برم یه زن دیگه بگیرم از گذشتش چقد خبر دارم.....

آدم وقتی توبه قلبی کنه خدا میبخشه من نبخشم !!!

خیلی مرد خوبیه ، 

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....