2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری اخه؟؟؟؟؟کم اوردم

ببین الان چجوری؟اینجوری نباش دیگه

دیگه هی خدمات نده بهشون،مثل کلفتا نباش،ناراحت نشو چیزی گفتن ،شاد باش،برقص،نشون بده خودتو از همه بیشتر دوست داری

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

همون بچه ای که گفتی دلیلیه که باید ادامه بدی ، حتی اگه هیچچچکس بهت نیاز نداشته باشه تنها کسی که همیش ...

دلم واسه همون بچم میسوزه ک یه مادر بدبخت افسرده داره

کاش بچه دار نمیشدم لعنت ب من ک یه بچه دیگه رو هم بدبخت کردم 

ببین الان چجوری؟اینجوری نباش دیگهدیگه هی خدمات نده بهشون،مثل کلفتا نباش،ناراحت نشو چیزی گفتن ،شاد با ...

اطرافیانم ادمای ادمای سمی هستن همش سرکوفت و طعنه شنیدم

میخوام از همسرم جدا شم اومدم خونه بابام 

بهم گفتن هررری برو خونه خودت چرا میخای جدا شی 

جدا شو برو قبرستان خونه ما نیا 

منم دلم شکست حالم از خودم بهم میخوره 

دلم واسه همون بچم میسوزه ک یه مادر بدبخت افسرده دارهکاش بچه دار نمیشدم لعنت ب من ک یه بچه دیگه رو هم ...

عین حس تورو دارم 

من میگم من حتی آشغال هم نیستم

چون آشغال نون واسه کارمندایه شهرداریه

ک من همون فایده رو هم ندارم

از خودکشی کاملا میترسم

کاش خدا ب روش طبیعی منم از رو زمین برداره

اونوقت زمین برای همه جای بهتری میشه اینو مطمئنم 

عین حس تورو دارم من میگم من حتی آشغال هم نیستمچون آشغال نون واسه کارمندایه شهرداریهک من همون فایده ر ...

اخ هی 

بدترین حسه دنیاست ک ادم ب این مرحله برسه

امیدوارم هیچ کس تو زندگی مثل من نشه ک ارامششو تو مرگ ببینع

اطرافیانم ادمای ادمای سمی هستن همش سرکوفت و طعنه شنیدممیخوام از همسرم جدا شم اومدم خونه بابام بهم گف ...

خب ببین وقتی تو قوی شی دیگه سرکوفت و حرف بقیه برات مهم نیست چون میدونی الکیه حرفاشون و تو خیلی خوبی،

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

اطرافیانم ادمای ادمای سمی هستن همش سرکوفت و طعنه شنیدممیخوام از همسرم جدا شم اومدم خونه بابام بهم گف ...

واقعا براشون متاسفم ببین توی این دنیا تنها تو اینطوری نیستی خیلیا هم اینجوری بودن طلاق بگیر از شوهرت حالا که با مشاوره و هزارتا کوفت و درد آدم نمیشه بخاطر این آدم زندگی خودت و بچتو نابود نکن بخاطر خودت زندگی کن طلاقت بگیر بعد میری یه جایی سر کار نترس خونه هم اجاره میکنی