2777
2789

از اول با من جور نبود کلا باهام حرف نمیزد منم چنباری سلام دادم نگرف دیکه ولش کردم

امروز خونه مادرشوهرم بودم اونام اومدن مادرشوهرم با پسرش داش شوخی می‌کرد جاریم مسخرشون کرد

مادرشوهرم گف ببین همچین پسری داری تو کل نسلت

اونم برگشت گف تو هم ببین همچین عروسی داری تو کل خانوادت

مادرشوهرم گف اره پره از این جور عروسا تو خانوادمون

(من کاری به بدی یا خوبی حرف مادرشوهرم ندارم این وسط چرا به من تیکه اتداخت)

بعد جاریم برگشت گف اگه راس میگی یدونه دور برتو نگا کن عروساتو نگا کن مادرشوهرمم موند جی بگه

دوتا عروسیم ها بیشتر نیستیم 😐😐منم هیچی نگفتم چون قهرم چی بگم به مادرشوهرم ؟؟؟

من باشم که به …م هم نمیگیرمشون آدمای اینطوری رو 😐😐😐

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای بحثی نیست برات همین که چیزی نگفتی شاید بهتر بوده شایدم بهتر میبود رو شوخی میگفتی منو وارد بحثای خودتون نکنید

اما یه چیزی بگم که جاریت اشتباه اصلیو نکرده. مادرشوهرت حرف بد و بیجایی زده اونم عصبانی شده جواب داده. از کسی هم میخوای ناراحت باشی مادرشوهرته