2777
2789
عنوان

نذر چی کنم حاجت روا بشم

83 بازدید | 11 پست

سلام خواهرا شبتون بخیر باشه میشه راهنماییم کنید نذر چی کنم حاجتم روا بشه؟ خیلی خیلی نیاز دارم به معجزه😭 به حاجت روایی لطفا کمکم کنید 

نمک هم خوبه البته فرقی نداره

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذر فرقی نداره چی باشه باید ب صلاحت باشه تا بشه .‌یچیزی نذر شهید سجاد زبر جدی کن .براش دعا کن صلوات ...

نین خاصی نداره؟ چطوری باید دعا کنم🥲 میشه شما هم برام دعا کنید 

نین خاصی نداره؟ چطوری باید دعا کنم🥲 میشه شما هم برام دعا کنید

شروع کن ب نیتش یه هفته یاسین بخون 

یا صلوات بفرست 

ازش کمک بخواه ک دعا کنه برات حاجت روا شی 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
شروع کن ب نیتش یه هفته یاسین بخون یا صلوات بفرست ازش کمک بخواه ک دعا کنه برات حاجت روا شی

ممنونم جواب دادی پس باید الان انجام بدم قبل حاجت روا شدن نذرو ادا کنم 

لطف کردی توضیح دادی

ممنونم جواب دادی پس باید الان انجام بدم قبل حاجت روا شدن نذرو ادا کنم لطف کردی توضیح دادی

من ی زمان هر روز براش فاتحه میخوندم . براش صلوات میفرستادم‌

درکل ب یادش باش‌. یه چیز کوچیک براش خیرات بده . خیلی حاجت میده 

من فقط یبار سر مزارش رفتم خییییییلی شلوغ بود . بعد مردم ازین بسته نمکای کوچولو که مثلا وقتی غذا سفارش میدی باهاش میدن 

یک عالم ازون نمکا براش گذاشته بودن 

انشااله ب صلاحت باشه حاجت بگیری 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
من ی زمان هر روز براش فاتحه میخوندم . براش صلوات میفرستادم‌درکل ب یادش باش‌. یه چیز کوچیک براش خیرات ...

ممنونم عزیزم از معرفیتون حتما لطف کردید ان شالله خودتونم حاجت روا باشید