2777
2789

منم همین مشکل رو دارم با این تفاوت که بچه ی من دو سال و نیمه 😩😩

یعنی تا خود صبح پستونک دهن شه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خیلی کوچولوئه که،تا یکسال حداقل لازم داره ،والا پسر من شب و روز دهنش بود ،حتی با پستونک می‌خوابید ولی ۲۲ ماهش که بود پستونکش پاره شد،گذاشت دهنش دید خوب نیست انداخت دور ،تمام دیگه دنبالش و نگرفت

برادر زاده من بعد دو سال یواش یواش ترکش دادند یعنی یه ذره یه ذره ازش قیچی کردند چون بدون اون اصلا خوابش نمی برد بعد چهار تا هم داشت همه رو با هم میخواست

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

چرا باید ترکش بدید کمی صبر کنید حالا. و البته پیش یه متخصص ببرید که دیگه هیچ نگرانی نباشه چون مرحله ...

دکتر میگه کلا پستونک تا چهار ماه بدین 

ولی بچه من اصلا دوست نداره وقت خواب میگیره خوابشم گرفت تف میکنه   ولی خب دنبال جایگزینم که پستونک نبود بخوابه 

وای خیلی کوچولوئه که،تا یکسال حداقل لازم داره ،والا پسر من شب و روز دهنش بود ،حتی با پستونک می‌خوابی ...

دکتر میگه کلا پستونک تا چهار ماه بدین 

ولی بچه من اصلا دوست نداره وقت خواب میگیره خوابشم گرفت تف میکنه   ولی خب دنبال جایگزینم که پستونک نبود بخوابه

برادر زاده من بعد دو سال یواش یواش ترکش دادند یعنی یه ذره یه ذره ازش قیچی کردند چون بدون اون اصلا خو ...

عزیزم ،نه ما به زور میدادیم بهش چون کولیک داشت،الانم فقط لحظه خواب عادت کرده جای سینه