2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نگهش داشتن ولی کلا از محمدزاده خوشم نمیاد

اسکل فکر کرده چه گهیه 

قیافه ش یجوری شده شبیه معتادها 

سگ نگاهش نمیکنه 

اونوقت می‌گفت میرم کلانتری باید ازم عذرخواهی کنن

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
اسکل فکر کرده چه گهیه قیافه ش یجوری شده شبیه معتادها سگ نگاهش نمیکنه اونوقت می‌گفت میرم کلانتری باید ...

شبیه زامبی بود بدون گریم

نه قیافه ای نه قد و هیکلی 

اینارو یه عده از مردم گنده میکنن بعد واسه همین مردم هارت و پورت میکنن

اگه یهو فالوراش ریزش زیادی کنه و فیلماشو نبینن میفهمه از این به بعد یه من ماست چقدر کره داره

شبیه زامبی بود بدون گریمنه قیافه ای نه قد و هیکلی اینارو یه عده از مردم گنده میکنن بعد واسه همین مرد ...

دقیقا موافقم باهات 

اصلا نمی‌دونم چرا بازیگر شد! 

آهان بخاطر اینکه خیلی شبیه معتادها بود

دقیقا موافقم باهات اصلا نمی‌دونم چرا بازیگر شد! آهان بخاطر اینکه خیلی شبیه معتادها بود

همیشه نقش آدمای معتاد و ولگرد بازی میکنه

چهره ایران و ایرانی تو فیلمایی که بازی میکنه سیاهه

این فیلمارو به خورد ذهن ملت میدن بعد همینارو میفرستادن جشنواره های خارجی جایزه میگیرن

مردم نردبان ترقیشون میشن باز پا میزارن رو همین مردم لهشون میکنن

از این محمد زاده و امثالش حروم خور تر ندیدم

همیشه نقش آدمای معتاد و ولگرد بازی میکنهچهره ایران و ایرانی تو فیلمایی که بازی میکنه سیاههاین فیلمار ...

اتفاقا توی جشنواره‌ی آخری که رفت، لول و درجه ی زیبایی مردای ایرانی رو خیلی آورده بود پایین 

اصلا اینا رو نباید راه بدن 

الان کل دنیا فکر میکنن مردای ایرانی اینشکلی هستند 

اتفاقا توی جشنواره‌ی آخری که رفت، لول و درجه ی زیبایی مردای ایرانی رو خیلی آورده بود پایین اصلا اینا ...

اونا از خداشونه بگن ایرانیا از بقیه پایین ترن و مردم مارو مسخره کنن این نکبتای سیاه نما شدن نماد مرد ایرانی🫤🤮