2777
2789

سلام عزیزم من دکتر داروسازم. اول اینکه اینجوری نیست که بگی یدونه استفاده کردی پس زود قرار اشتهات زیاد بشه یه مدت از مصرفش باید بگذره تا نتیجه شو روی اشتها ببینی.بهتره اگه معدت ناراحت نیست نیم ساعت قبل ناهار استفاده کنی.بیشتر از دوزی هم که تجویز شده استفاده نکن اینجور نیست که بیشتر استفاده کنی بیشتر اشتهات باز بشه.

سلام عزیزم من دکتر داروسازم. اول اینکه اینجوری نیست که بگی یدونه استفاده کردی پس زود قرار اشتهات زیا ...

سلام گلم نه روزی یدونه بعد صبحونه برام تجویز شده امروز تازه شروع کردم کلا خواستم ببینم بعد چندروز اشتهام باز میکنه

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم نه روزی یدونه بعد صبحونه برام تجویز شده امروز تازه شروع کردم کلا خواستم ببینم بعد چندروز اش ...

معملا تا یک ماه آخرشو میبینی. بهتره همزمان با لبنیات و چای هم استفاده نکنی  و فاصله بدی 

معملا تا یک ماه آخرشو میبینی. بهتره همزمان با لبنیات و چای هم استفاده نکنی و فاصله بدی

اااخ چقدر طولانی عزیزم چیزی نمیشناسی ک زوود اشتها بده؟

اااخ چقدر طولانی عزیزم چیزی نمیشناسی ک زوود اشتها بده؟

سیپروهپتادی (شربت راسیپ یا قرصش) زود تر اثر میذاره.  من خودم تو داروخانه که میان زینک و ب کمپلکس تجویز میکنم چون سیپروهپتادین عوارضش بیشتره مخصوصا تو طولانی مدت و اثر خواب آلودگی داره میتونه باعث یبوست و خشکی دهن هم بشه. زینک درسته بیشتر طول میکشه اثرش شروع بشه ولی عوضش ایمن تره و برای استفاده طولانی مدت هم بهتره

سیپروهپتادی (شربت راسیپ یا قرصش) زود تر اثر میذاره. من خودم تو داروخانه که میان زینک و ب کمپلکس تجو ...

اهاان بله راسیپ خوردم من چنددوره ولی بخاطر عوارضش دیگه نخوردم چ عوارضی داره گلم؟

اهاان بله راسیپ خوردم من چنددوره ولی بخاطر عوارضش دیگه نخوردم چ عوارضی داره گلم؟

خوآب آلودگی و گیجی و منگی زیاد.خشکی دهان و یبوست.البته ممکنه شدتش مختلف باشه و اذیت کننده هم نباشه.ممکن هم هست نسازه بهت.ولی خواب آلودگی اکثرا دارن.کلا طولانی مدت توصیه نمیشه

خوآب آلودگی و گیجی و منگی زیاد.خشکی دهان و یبوست.البته ممکنه شدتش مختلف باشه و اذیت کننده هم نباشه.م ...

من فک کنم ۳،یا ۴تا ازش خوردم خواب الودگی داشتم تاحدودی ولی بقیه علائم ن