2777
2789
عنوان

هروقت میفهمم کسی بارداره خیلی احساس بدی نسبت به خودم پیدا میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم کنترلش کنم. هنوز ناراحت میشم .البته یه پسر دارم ولی ناراحتم تنهاست

منم همین حس رو دارم دقیقا نگرانیم بابت پسرمه

حتی پارسال دانشگاه دوباره شروع کردم تا از فکر بچه و بارداری بیام بیرون اما فایده نداره

منم همین حس رو دارم دقیقا نگرانیم بابت پسرمهحتی پارسال دانشگاه دوباره شروع کردم تا از فکر بچه و بارد ...

منم حس میکنم هیچی نمیتونه این خلا رو پر کنه .دوس داشتم بتونم دوباره حس خوب بارداری رو تجربه کنم هر چند بارداری راحتی هم نداشتم. دعا میکنم توو این شب عزیز خداوند خواسته دلتونو با خیرتون یکی کنه. انشالله به زودی دامنتون سبز بشه .

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

منم حس میکنم هیچی نمیتونه این خلا رو پر کنه .دوس داشتم بتونم دوباره حس خوب بارداری رو تجربه کنم هر چ ...

ان شالله 

همچنین برای شما عزیزم

منم حس میکنم هنوز حس مادری دارم و اغنا نشدم 

چند بار رفتم شیرخوارگاه تا با بچه ها وقت بگذرونم

من برعکس تا میفهمم یکی حامله هست میگم آخ جون که من حامله نیستم😅یه تک پسر دارم هیچ هم ناراحت نیستم ک ...

منم همینجورم🤣البته شاید علتش این باشه که ما شاید هر وقت بخواین بتونیم بیاریم،ولی استارتر ازین ناراحته که شاید هر وقت بخواد نشه

کاملا حست طبیعیه 

مشکل رو بپذیر و ب خودت ارامش بده 

حتی اگر حسادت هم کنی بازم طبیعیه کار خوبی نیست اما به هر حال انسانیم و سرشار از اخلاقای خوب و بد پنهان و آشکار 

از خدا کمک بگیر ...ناامید هم نباش 

منم همین حس رو دارم دقیقا نگرانیم بابت پسرمهحتی پارسال دانشگاه دوباره شروع کردم تا از فکر بچه و بارد ...

داشتن خواهر یا برادر لزوما به معنای این نیست که درآینده تنها نیست 

اینو تو خیلی از خانواده ها میتونی ببینی   منو جاریم نزدیکیم شاید سالی یه بار همو ببینیم 

به پسرت یاد بده دوستای خوب پیدا کنه حتی اگه امکانش هست با خانوادهاشون در ارتباط باشین یه دوست خوب می‌تونه از خواهر و برادر بهترم باشه

به جای   اینکه با این  موضوع بجنگی که تهش غصه بخوری کنار بیا

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷