2777
2789
خب اینترن نیستم ۱۲ سال درس نخوندم که حقوقم ۷۰ تومن باشه اونم با این تورم مملکت

اونی هم که ۱۶ سال درس خونده و الآن استاد دانشگاهه ۳۰ تومن حقوقشه.

شاکر باشید و سلامت🌱

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

اونی هم که ۱۶ سال درس خونده و الآن استاد دانشگاهه ۳۰ تومن حقوقشه.شاکر باشید و سلامت🌱

این اسمش شاکر بودن نیست قانع بودنه وگرنه خداهم راضبثی نیست با این همه سرمایه مردم قناعت کنن و بخور بخور مال چند نفر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اسمش شاکر بودن نیست قانع بودنه وگرنه خداهم راضبثی نیست با این همه سرمایه مردم قناعت کنن و بخور ب ...

دو مقوله‌‌ای که گفتید رو تفکیک کنید از هم.

درباره‌ی قانع بودن صحبتی نکردم؛ آدمی‌زاد اگه بخواد بیشتر داشته‌ باشه سقف رویاهاش بالاتر می‌ره و باید بیشترم تلاش کنه، این‌طور نباشه می‌شه گذشتن از بلندپروازی و قناعت.

بحث من شکر همین که هست بود، شکر نعمت، نعمتت افزون کند؛ خیلیا با تحصیلات بیشتر کم‌تر از این درآمد دارن و شکرگزار..

جدا کنید این دو واژه رو از هم.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

بخدا اینجا سقف ارزشون حقوق ۲۰تومنیه😁 یهو یکی بالاتر بگه کپ میکنن 🫥🤦🏻‍♀️ اینجا دیدم طرف گفته با ۱ ...

کپ نکردیم 

متعجب از اینکه چجوری نمیشه با این پول چرخید 

مگه اینکه قسط و قرض و وام داشته باشی

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
کپ نکردیم متعجب از اینکه چجوری نمیشه با این پول چرخید مگه اینکه قسط و قرض و وام داشته باشی

خیلی ساده اس مثلا تو شهر های بزرگ مثل تهران اجاره خونه ها هم بالاست 

به طور مثال دوست من آپارتمان قدیمی تو پاسداران اجاره کرده ماهی ۵۰ کم کم اجاره میده  

خب کسی ک ۷۰ حقوقش باشه  ۵۰ تومنش فقط باید برا اجاره بره

زندگی تو تهران رو نباید با شهرهای دیگه مقایسه کرد 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
خیلی ساده اس مثلا تو شهر های بزرگ مثل تهران اجاره خونه ها هم بالاست به طور مثال دوست من آپارتمان قدی ...

بله خودم خودمون ساکن تهرانیم بنظرم وقتی آدم نمیتونه برسونه بهتره تو یه منطقه با اجاره کمتر خونه بگیره 

از محله  آزادی به پایین اجاره یک خونه نصف همین قیمتم هست 

برای دسترسی به محل کارم مترو گزینه ی خوبیه 

هرچند لیاقت همه ی ما زندگی تو جاهای بهتره 🙂

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
بله خودم خودمون ساکن تهرانیم بنظرم وقتی آدم نمیتونه برسونه بهتره تو یه منطقه با اجاره کمتر خونه بگیر ...

بله میدونم چی میگی عزیزم 

ولی هرکس به شیوه خاص خودش زندگی  میکنه 

مثلا برای کسی ک یه عمر یه منطقه حالا بگیم مثلا  خوب زندگی کرده سخته یهو ول کنه بره جا دیگه. 

ولی خب خود من به شخصه میگم آدم خونه بخره تو منطقه متوسط بهتره تا مستاجر شه  

دقیقا همه مون لیاقت بهترین زندگی داریم 😢

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️