2777
2789
ما ۵تومن این برج ریختن

جدی؟😕

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی ۱ تومن پول ترمیم ناخونماهی ۲ تومن فیشال پوستماهی ۴ تومن لوازم آرایش و محصولات پوستی و مکمل ها م ...

شکا زندگیتون توازن و تعادل نداره

نه به چهار تومن لوازم ارایش خریدنتون نه به هشت تومن هزینه خوراک که کمه واقعا 

والا میشه با این تورم با این حقوق واقعا میشه اگه چسی خواستی بیای بحث جدا ولی با خورد خوراک خوب و ماه ...

الان اگه طرف خاویار و عسل و ...بخواد بخوره چجوی با ۲۰ تومن میشه بعدم کسی که مهمون داره با ۲۰ واقعا نمیشه .حالا ما شرتکی میگذرونیم اما باید قبول کنیم هر چقدر هم درامد داشته توقعمون میره بالا

والا من با چهارده دوتومن پس انداز میکنم ...البته ری..م تو این زندگی از خیلی چیزا باید بگذری فقط بخور ...

دقیقا این پس انداز نیست چشم پوشی از چیزایی که احتیاج داری و دوست داری

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

شهر ما حقوق یه اینترن مجرد ۶ و متاهل ۱۰ تومنه.

چی بگم والا..

کفران نعمت می‌کنید چقدر.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

شهر ما حقوق یه اینترن مجرد ۶ و متاهل ۱۰ تومنه.چی بگم والا..کفران نعمت می‌کنید چقدر.

خب اینترن نیستم 

۱۲ سال درس نخوندم که حقوقم ۷۰ تومن باشه اونم با این تورم مملکت 

دقیقا یه بچه مو طلایی خوشگل داره با یه زن خوشگل البته ما هم کمکشون میکنیم 🗿💔

خدا برا هم دیگه نگهتون داره

واقعا زندگی ها خیلی سخت شده

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

خب جنوب تهران همه چی ارزون تره دیگهمن شمال غرب تهرانم

عزیزم از قدیم گفتن هر که بامش بیش، برفش بیشتر. بالاخره خرج و مخارج شما با کسی که حقوقش ده تومن، بیست تومنه خیلی زیاد فرق داره گلم. متاسفانه یا خوشبختانه خوب درکت میکنم. این چند سال هزینه های زندگی خیلی بالا رفته ولی درآمدها زیاد اضافه نشده و به ما هم که عادت به خوب زندگی کردن داشتیم فشار زیادی میاد ، درست مثل بقیه مردم

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
شهر ما حقوق یه اینترن مجرد ۶ و متاهل ۱۰ تومنه.چی بگم والا..کفران نعمت می‌کنید چقدر.

همه جا حقوق اینترن همونه

الان من با ماهی ۷تومن هر ماه کلی لباس میخرم پس انداز هم میکنم. مجردم فقط خرج غذا نمیدم همین وگرنه کل خرجام با خودمه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.