من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم
والا میشه با این تورم با این حقوق واقعا میشه اگه چسی خواستی بیای بحث جدا ولی با خورد خوراک خوب و ماه ...
الان اگه طرف خاویار و عسل و ...بخواد بخوره چجوی با ۲۰ تومن میشه بعدم کسی که مهمون داره با ۲۰ واقعا نمیشه .حالا ما شرتکی میگذرونیم اما باید قبول کنیم هر چقدر هم درامد داشته توقعمون میره بالا
من آدمهایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدمهای پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجانزده میشن.
خب جنوب تهران همه چی ارزون تره دیگهمن شمال غرب تهرانم
عزیزم از قدیم گفتن هر که بامش بیش، برفش بیشتر. بالاخره خرج و مخارج شما با کسی که حقوقش ده تومن، بیست تومنه خیلی زیاد فرق داره گلم. متاسفانه یا خوشبختانه خوب درکت میکنم. این چند سال هزینه های زندگی خیلی بالا رفته ولی درآمدها زیاد اضافه نشده و به ما هم که عادت به خوب زندگی کردن داشتیم فشار زیادی میاد ، درست مثل بقیه مردم