2777
2789
عنوان

ایا زن حساب مخفی داشته باشه خوبه

109 بازدید | 8 پست

من تو شک هستم از دیروزتا الان و از یه طرف ناراحت من نزدیک ۳۰ میلیون که پولی که کار میکنم رو تا الان پس انداز دارم ماهی ۴ ۵ تومن میمونه برام از یه طرف دیگه

دیروز فهمیدم شوهرم یه حساب داره ۳۰۰ میلیون توش پول بود و تو پیام های گوشیش که فکر کنم بعد یک سال گوشیشو چک کردم فهمیدم چمستان ۸۰۰ متر زمین که فکر کنم متری ۵ میلیون کم کم هست یعنی ۴ میلیارد و اصلا چیزی بهم نگفت 

بهش گفتم گفت مگه تو حساب مخفی نداری نمیدونم از کجا متوجه شد گفت منم حساب مخفی دارم 

الان جوابشو نمیدونستم چی بگم هنگ کردم باید چی کار کنم کنارم هم نشسته داره تلویزیون نگاه میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفم یه مقدار جنسیتی هست ولی به نظرم با توجه به شرایط برای یک خانم لازمه ولی برای مردا لزومی نداره داشته باشن یعنی بهتر هست که خانواده رو در جریان قرار بدن 

البته شوهر منم همینه یهو تو کشور موقع مرتب کردن کلی پول مثلا ۲۰ میلیون پیدا میکنم به روش نمیارم فقط