2777
2789

خودم معلم رسمی هستم داره ۲۷ سالم میشه  ارشد روانشناسی بالینی هم دارم ، نمیدونم چرا یه مدته به سرم زده کنکور پزشکی شرکت کنم درسمم خیلی عالی بود تعریف از خود نباشه🤭 ولی از اونوز فکر میکنم دیرشده و دیگه فایده ای نداره نظر شما چیه بچه ها ؟ من یه حماقتی هم که داشتم این بود که چند سال پیش خیلی ها میرفتن اوکراین پزشک و دندانپزشک میشدن من جمله دخترعمه خودم ولی من کوتاهی کردم یعنی پدرم باعث شد همش میگفت مدرک پزشکی اوکراین بدرد نخوره و.....  حالا شما بگین بنظرتون فایده داره ادامه بدم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۲۲ سالمه به سرم زده کنکور هنر بدم 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
اوکراین فک کنم مثل روسیه هست مدرکش تو ایران قابل قبول نیست باید هفت خوان رد کنی بعدش

نه بابا خواهر خیلیا دارن باهاش کار میکنن تو فامیل مون سه مورد دندانپزشک و پزشک دارم میبینم 

اوکراین فک کنم مثل روسیه هست مدرکش تو ایران قابل قبول نیست باید هفت خوان رد کنی بعدش

چرا قابل قبول نی؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈