2777
2789
عنوان

کدوم سبک خونه

153 بازدید | 19 پست

فرص کنید محدودیت مالی ندارید و به تمیزی و کثیفی اهمیت ندید

خونه۱: خونه با کلی نورررر و پرده های نازک حریر و یه دست مبلمان راحتی سبز و قرمز و فرش ایرانی دستبافت رنگی (طرح هزار گل) و کابینت های نئوکلاسیک سبز

و رنگ چوب هم توی دکور خونه استفاده شده باشه

یا

خونه۲: خونه با کابینت های سوپر مات مشکی و تمام پنجره ها با پرده های ضخیم پوشیده شده  و مبلمان سلطنتی مشکی کلا همه چی مشکی باشه تهش چندتا آباژور یا چیز میز تزئینی رنگ زرشکی توی خونه باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی، بیشتر جون با مبل سلطنتی حال نمیکنم و اینکه سیاه سفید دوست ندارم

خونه رنگی باشد

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اولی،سبز و قرمز دوست ندارم ولی پرده ضخیم و تیره هم‌دوست ندارم

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

اولیییی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خوشم میاد فرش ایرانی دستبافت همه رو قلقلک میدهای کاش میشد همه ایرانی ها فرش دستبافت بخرن نه این اشغا ...

منم خونم فرش دست باف سفارش دادم ولی خب خیلیا به خاظر شرایط مالی نمیتونن تهیه کنن