2777
2789

پر.... کسی چیه؟؟

من همیشه با فیلر شکن وارد میشم 

امروز ضعیف بود 

دوست گفت بزار بهت پرو.  کسی بدم

چجوری باید استفاده بشه؟؟

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لینکی تو‌تلگرام روش کلیک میکنی بعد تلگرام فیل.تر خودکار وصل میکنه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اون واسه تلگرام فقط البته وانساپ هم یه مدت داشتیه لینکه میزنی روش کار میکنه همین خیلی بهتر و بی دردس ...

اها یعنی بزنم روش بعد وارد تلگرام بشم؟

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

یه همچین چیزی

net.ir:8080?path=%2F%3Fed%3D2048&security=none&encryption=none&host=okashiojoqwnedoqnwepodmqiewdnpnqweurqweprmoinoiwqepr.okatestoka.ir&type=httpupgrade#%F0%9F%87%AE%F0%9F%87%B7%20Free_Netplus%20%F0%9F%87%AE%F0%9F%87%B7

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اها یعنی بزنم روش بعد وارد تلگرام بشم؟

نه تو همون کانالای تلگرام هستن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه لینکی تو‌تلگرام روش کلیک میکنی بعد تلگرام فیل.تر خودکار وصل میکنه

اخه دوستم گفت بهت بدم پروکس اون برام بفرسته بزنم روش وارد تلگرام بشم؟؟

اخه دوستم گفت بهت بدم پروکس اون برام بفرسته بزنم روش وارد تلگرام بشم؟؟

خوب مال دوستت رو باید کپی کنی بفرستی تو چت تلگرام بعد روش بزنی وگرنه فعال نمیشه

یه همچین چیزیnet.ir:8080?path=%2F%3Fed%3D2048&security=none&encryption=none&host=okashio ...

اینو الان توی تلگرام کپی کنم؟؟

خوب مال دوستت رو باید کپی کنی بفرستی تو چت تلگرام بعد روش بزنی وگرنه فعال نمیشه

ممنون عزیزم