2777
2789

زیاد میری تو فضای مجازی، اول موبایل و فضای مجازی رو بزار کنار

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا راه حل نداره فقط باید انجامش بدی 

استادمون می‌گفت درس خوندن راه حل نداره، بشین بخون تا عادت کنی 

فقط باید انجامش بدی، کتاب رو بزار جلوی روت بخون حتی اگه حالت بهم بخوره از خوندن

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

باید کم کم تایم درس خوندنو‌ بالا ببری اینطوری زود خسته میشی و دیگه نمی خونی 

از روزی ۳ ساعت شروع کن و روز به روز نیم ساعت ۴۵ دقیقه بهش اضافه کن 

سعی کن کمتر وارد شبکه های مجازی شی‌ چون اینجا چیزای متنوع داره ممکنه وقتی واردش شدی کمتر دل به درس خوندن بدی 

بین درس خوندن به خودت استراحت بده برنامه های دیگه داشته باش مثلا مطالعه کتاب غیر درسی(من معمولا ترجیح میدم کتابایی‌ که شبیه رماناس‌ بخونم)کارای هیجان انگیز و ورزشی مثلا رقص و اینا 

کلا برنامه ت‌ باید متنوع باشه لذت بخش باشه چیز یکنواخت خسته کننده است

بچه ها می‌آید تاپیک آخرم نظر بدید؟؟؟

دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقت‌ها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠   لطفا لایک نکنید🙏🫠