2777
2789
عنوان

بهم پیشنهاد ازدواج داددددد❤️🥹😍

3004 بازدید | 109 پست

امروز گفتم ی زنگ به پسرخاله ام بزنم 

و بعد کلی صحبت یهویی گفت باید یک چیزی رو ازت بپرسم

گفتم بفرمایید

گفت من میشناسمت خانواده ام دوستت دارن خودمم دوستت دارم که فراتر از حس یک پسرخاله است و می‌خوام اول نظر خودت رو بدونم

منم گفتم خانواده منم دوستت دارن و فکر کنم میتونیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم

بعد گفت پس بین خودمون بمونه

منم گفتم نه دوست دارم مامانم در جریان باشند

گفت چشم من فردا زنگ میزنم به خاله بهت اطلاع میدم هرطور که تو دوست داری

گفت من باتو میتونم ساعت ها حرف بزنم و خسته نشم و خیلی این راحت هست باهات صحبت کردن برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه 

فاصله سنیتون چقدره

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

کو قسمت خواستگاریش پ

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹