2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب خودتون داره

من از یکی متنفرم باشم یک درصدم به روزای قبل نزدیک نمیشم ک بخوام مجدد از طرف خوشم بیاد 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

اگه دلت شکسته باشه فکر نکنم 

بستگی هم داره به اینکه ایا طرف مقابلت گذشته میخاد جبران کنه یا نه

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

مثل اولا نمیشه ولی کم کم دوباره مهرش به دلت میاد و باهاش خوب میشی.

ولی هیچوقت مثل اولش نمیشه 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب باید ببینی سر چی به این نقطه رسیدی اصلا قابل تغییر هست یا تغییر کرده که بتونی توام تغییر کنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من الان تو همین شرایطم.... قضیه مال چندسال پیشه.... تو ظاهر باهاش خوب رفتار میکنم چون فکر میکنه بخشیدمش... ولی قلبا حالم ازش بهم میخوره... اونم فکر میکنه که با اینکاراش میتونه منو برای همیشه از خانوادم جدا کنه و بکشونه سمت خودش 

خیلی به من توهین می‌کنه به خونواده می توهین می‌کنه فروش میده رکیک بی احترامی می‌کنه زنده و مرده براش فرق ندارد به همه توهین می‌کنه برای من هیچ حقی قائل نیس بسیار بد دهن و بی تربیته بد اخلاقی بی پولی و....