بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب باید ببینی سر چی به این نقطه رسیدی اصلا قابل تغییر هست یا تغییر کرده که بتونی توام تغییر کنی
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
من الان تو همین شرایطم.... قضیه مال چندسال پیشه.... تو ظاهر باهاش خوب رفتار میکنم چون فکر میکنه بخشیدمش... ولی قلبا حالم ازش بهم میخوره... اونم فکر میکنه که با اینکاراش میتونه منو برای همیشه از خانوادم جدا کنه و بکشونه سمت خودش
خیلی به من توهین میکنه به خونواده می توهین میکنه فروش میده رکیک بی احترامی میکنه زنده و مرده براش فرق ندارد به همه توهین میکنه برای من هیچ حقی قائل نیس بسیار بد دهن و بی تربیته بد اخلاقی بی پولی و....