2777
2789
عنوان

انقد دلم میگیره وقتی

60 بازدید | 6 پست

میام میبینم اینجا ام کسی و ندارم 

من آدمی ام که نمیتونم با آدما رو در رو مشکلاتمو بگم 

اینجور جاها بهم احساس امنیت بیشتری میده 

چون کسی منو نمی‌شناسه 

اما حتی اینجا ام کسی نیست حداقل راه حل نمیده همدردی بکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیم گفتم این که همسر آدم به آدم هیچ اشتیاقی نداشته باشه دلتنگش نشه دلش نخواد باهاش خلوت کنه ...

اگه خیلی وابستش باشی ازار دهندست اما باید فاصله بگیری یکم اونوقت دوس داره همش بیاد سمتت یجورایی مرموز باشی

تاپیک قبلیم گفتم این که همسر آدم به آدم هیچ اشتیاقی نداشته باشه دلتنگش نشه دلش نخواد باهاش خلوت کنه ...

نه حق داری ولی کلا اکثریت مردا به دردنخورن اگه این بهت ثابت بشه دیگه زیادتوقعی نداری ازشون ببخشیدا البته 

نه حق داری ولی کلا اکثریت مردا به دردنخورن اگه این بهت ثابت بشه دیگه زیادتوقعی نداری ازشون ببخشیدا ا ...

😢😢😢

نه همسرم با عرضه و مرد خوبیه ولی خوب ما نامزدیم بنا به دلایلی نامزدیمون طولانی شد 

ارتباطمون خوب بیشتر مجازیه 

خسته شده دیگه از مجازی بودن به خاطر همونه یکم دچار مشکل  شدیم