2777
2789
برای من بیشتر من ذهن اونو درگیر کردم، من که ازش خوشم نمیومد میخواستم نبینمش😂میخواست ازم زهر چشم بگی ...

دقیقا یه بار اونقدر بی احترامی کرد رفتم به رییس گفتم رییس خودکار پرت کرد رو میز داد زد جلوی ندی هیلی خودشو خوب نشون داده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو موقعیت مشابه شما بودم و از کارم استعفا دادمالبته تازه وارد اون فضا شده بودممدیر هم آشنای خودم ...

اخه همه جا یه ننه بزرگ و مادر خرج هست که انگار رییسه من ۴ جا کار کردم همش همین بود شدت و ضعف داشت 

دقیقا یه بار اونقدر بی احترامی کرد رفتم به رییس گفتم رییس خودکار پرت کرد رو میز داد زد جلوی ندی هیلی ...

منم یه بار ب سرپرست واحدمون گفتم اینجا یا جای منه یا جای اون، حقیقتا من نمیتونم این رفتارا رو تحمل کنم، یا عذر یکیمون بخواه، یا منو بفرست ساختمون ۲ نبینمش، یه موقع یه اتفاقات بدی میوفته قشنگ نیست، در شان سازمان نیست گفتم درجریان باشی بعدا اتفاقی افتاد نگی چرا اینجور کردی

من شدم کارشناس یه دوماه بعد با سازمان قرارداد دورکاری بستم، یعنی حضور فیزیکیم توی شرکت احباری نیست، یه مدت بعدم اون خانم گفتن رفت از شرکت

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اخه همه جا یه ننه بزرگ و مادر خرج هست که انگار رییسه من ۴ جا کار کردم همش همین بود شدت و ضعف داشت

خب شاید شما خودت به مردم رو میدی عزیزم؟ 

سعی کن در روابط اجتماعی قوی و محکم باشی

نذاری بقیه حس کنن میتونن رئیس باشن

خلاصه بگم

شاید بهتره بعضی وقتا سلیطه باشی🤭

خب شاید شما خودت به مردم رو میدی عزیزم؟ سعی کن در روابط اجتماعی قوی و محکم باشینذاری بقیه حس کنن میت ...

یکی نیست بمن بگه تو که لالایی بلدی چرا برای خودت نمیخونی🤣🤭

همیشه توی هر کار و شغلی از این چالش ها هست مطمئن باش

اینم بخشی از فرایند کار و اجتماعی شدنه

من به رییس گفتم اذیتم نیکنه گفت تو برو از اینجا اذیت نشی

من همون اول خودم بهش گفتم میدونی نمیتونی مدیریت کنی داستانو خودم استعفا رو بدم، واقعا هم باکی نداشتم برم

دیگه گفت یکم صبر کن و کوتاه بیا و از این حرفا، درستش میکنم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

عالی بود من از اول از موضع ضعف رفتار کردم ممنونم

قربونت 

کاملا میفهمم شرایطت رو

منم اکثر اوقات تو کار و اجتماع دختر مظلوم و ساکتی هستم

ولی اگه صبرم لبریز شد دیگه یک سلیطه ای میشم که خودمم در شگفت میمانم😂

منم یه بار ب سرپرست واحدمون گفتم اینجا یا جای منه یا جای اون، حقیقتا من نمیتونم این رفتارا رو تحمل ک ...

اخه اون پیمانی منم رسمی کلا هیچ کدوم رو نمیتونست بیرون کنه ولی اون زنه رو ترجیح میده خاله زنک نمیدونم اینا چجور گزینش شدن