2777
2789
عنوان

وای خدا شوهرم ابرومو برد

1551 بازدید | 53 پست

امروز نذر رشته پلو داشتن فامیلای شوهرم من کسل بودم و دوران پی ام اس دیگه نتونستم برم شوهرم رفت بعد زنگش زدم گفتم اروم صحبت کن برو یجا کسی نشنوه اگه رشته پلو چیزی مونده ازش یذره واسم بیار هوس کردم اگرم نمونده بود اصلا بحثشم نکن گف باشه باشه بعد تو نگو ک‌ اونا سهم مارو جدا گزاشته بودن بعد چون جمعیت و اینا زیاد بوده شلوغ پلوغ شده مال مارم برده بودن دیگه چیزی‌نمونده بود ، شوهرم دیدم دیر‌برگشت گفتم دیگه حتما نمونده اشکال نداره،، شوهرم برگشت یه پرس دستش بود و چن تا نون و نمک بسته ای گفتم این چیه گف دیگه نمونده بود رفتم از زن فلانی دوتا پرس داشته گفتم زنم هوس کرده میشه یدونشو ببرم؟😐😑😂انقد حرص‌خوردم گفتم من گفتم اگه نمونده چیزی‌نگو ...

وای الان میگن کارد بخوره شکم زنش واسه یه پرس غذا شوهرسو اسیره اینو اون کرده😂🤦🏼‍♀️الان خجالت زده م دارم شربت زعفرونی خنک درست میکنم ببرم براشون شاید یادشون رف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁چ شوهر پرویی هم داری خوبه دیگه بفکرته

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

ن الان لابد میگن غذا نخورخ گشنه بوده😑😂وای این چ کاری بود کرد😅

نه دیگه غذای نذری رو همه هوس میکنن فکرتو درگیر نکن