سلام خانوما من توهفته بیستم لک بینی داشتم رفتم دکترسونودادم زده جفت خلفی پرویا هیچ داروییم ندادفقط گف استراحت مطلق، دوتاغربالگری قبلیم طولدسرویکس اوکی بوده الان توهفته بیست اینطوری شده کسی بوده اینجوری بودهدباشه وتجربه داشته باشه????ممنون میشم راهنمایی کنید
خدایادمسافرکوچولومومیسپارم دست خودت بسلامت بهم برسونش آمین.
سرویکست نرماله جفتت پایینه خیلی لکه بینیت برای اونه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واینکه دوسه ساعتی به دلایلی پیاده روی داشتم شبش لک دیدم یعنی ازاون میتونه باشه
بله چون جفتت پایین بوده
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
با وزن گرفتن جنین به احتمال بالا جفت میره بالا تر اما استراحت درحال حاضر باید استراحت کنید
پرویا ب اصطلاح یعنی جفت اومده روی دهانه رحم
اما واقعا با استراحت اوضاع خیلی بهتر میشه
عزیزم منم جفتم پرویا بود تا آخر زایمانم بالا نرفت سزارین شدم...اخر ماه هفت خونریزی شدید کردم یه هفته بستری شدم..همشم بخاطر پیاده روی و جنب وجوش خونه تکونی بود.خیلی مواظب باش..استراحت استراحت استراحت...ایشالا که جفتت بالا بره.تا هفته ی سی و دو به احتمال زیاد بالا بره...
از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
مرسی عزیزم یکم ازاسترسم کم شد تواین مدت استراحت کامل بودی?اخه دم عیدم هست کارسنگین نمیکنم ولی استراح ...
منم استراحت مطلق نکردم دکتر گفت استراحت کن اما خودم نمیتونستم یه جا بشینم یا دراز بکشم.پیاده روی اصلا نداشتم سختم بود..عزیزم استراحت کنی به فایده ی خودته...پارسال همین موقع منم باردار بودم اینقدر از چهارپایه بالا وپایین رفتم که دیگه جفتم بالا نرفت و همون پرویا موند...ایشالا به سلامتی بغل بگیریش
از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...