2777
2789

که دیوونم واییییییییییی خیلیییی باخودم حرف میزنم از بچگی هی این عادت ورداشتم همیشه فکر میکردم ک خودم رو جای شخصیت و ادمها جامیزدم وهمیشه فکر میکردم تخیلم قویه ولی الان دیگه کاملا مطئنم هرکتاب فیلم میبینم خودم رو میزنم جای اون شخصیته بیرون میرم یکی نگام میکنه میام خونه فکر میکنم نصف مملکت عاشقم شدن ازخودم بدم میاد چرا اینجوریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که خودت آگاهی که تخیلاتت هست و واقعی نیست نصف راهو رفتی. تخیل همیشه هم بد نیست تا اندازه نرمالش. میتونی یواش یواش با کار های دیگه جایگزینش کنی.مثلا اگه شب ها بیشتر مشغول این افکار میشی تا وقتی که خسته نشدی به تخت خوابت نرو.مثلا اتاقتو جمع کن ، ظرف ها رو بشور ، قدم بزن ، درس بخون و...