2777
2789
عنوان

ریمل چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 33 پست
۱۳۰ تومنه اسی😂من زیاد استفاده نمیکنم مگراینکه جایی،برم

۱۳۰ یا ۶۰۰

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

عه جدی ولی انصافا فیکم باشه خوبه من اونقدری ک از این راضیم از اسنس صورتی راضی نبودم

اره کالیستا ریمل گرونیه فککنم 

اصلا کلا ریمل زیر ۲۰۰ فیکه بنظرم 

عه جدی میگی؟؟؟ حجم میده یا بلند میکنه؟

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسنس صورتی

راضی نیستم ازش اونم گرون شده میرم کالیستا میخرم خب 😂😂

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اره کالیستا ریمل گرونیه فککنم اصلا کلا ریمل زیر ۲۰۰ فیکه بنظرم عه جدی میگی؟؟؟ حجم میده یا بلند میکنه ...

مشکی میکنه پر و بلند شبیه پای سوسکم نمیشه من زیاد اهل ارایش نیستم بیشتر مراقبت پوستی استفاده میکنم ولی وفتی مهمونی جایی میرم از این ریمل استفاده میکنم شما گفتی فیکه فهمیدم هیچ اصلاا نمیدونستم😂

ایزادورا نارنجی

قیمتش چنده 

مشکی میکنه پر و بلند شبیه پای سوسکم نمیشه من زیاد اهل ارایش نیستم بیشتر مراقبت پوستی استفاده میکنم و ...

😂عه چه خوبه نمیریزه زیر چشم؟

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

چرا راضی نیستی

به اندازه کافی بلند نمیکنه فقط مشکی میکنه

نمیریزه هیچ عزیزم اصلا موقع شستنم نمیره😂🤣🤣والا بنظرم با ۱۳۰ عالیهه هرچند فیکم باشه😂

چه خوب میرم بخرم🤣🤣🤣مرسی که گفتی 

چون خودم اهل آرایش نیستم ریمل هم نمیزنم قبلا یکی داشتم فیک بود اون بی خود بود اسمشم نمی‌دونم ، زیر چشم می‌ریخت سیاه میشد

گفتم برم اسنس بخرم که گرون بود سیصد بود 🤣

گفتم اصلا نخواستم بی ریمل مگه چشه🤣

پس حالا که صد تومنه میرم بخرم رضایت مشتری هم که داشته😍

چه خوب میرم بخرم🤣🤣🤣مرسی که گفتی چون خودم اهل آرایش نیستم ریمل هم نمیزنم قبلا یکی داشتم فیک بود او ...

اره گلم برا منوتو ک اهل ارایشم نیستیم عالیه بنظرم😂😂عوضش پول ریملو میزارم سرم مراقبتی میگیرم

اره گلم برا منوتو ک اهل ارایشم نیستیم عالیه بنظرم😂😂عوضش پول ریملو میزارم سرم مراقبتی میگیرم

😂 آره راس میگی

چندسالته؟