2777
2789
عنوان

اسباب کشی برادر شوهرم

110 بازدید | 5 پست

همسرم منو گذاشته شهرستان و خودش تهران بود. قرار بود امروز بیاد و یکشنبه برگرده تهران. برادرشوهرم و جاریم گفتن بیا اینجا ناهارتو بخور بعد برو و بعدم نگهش داشتن کمکشون بدن..خیلی دلخورم چون برنانه هام به هم ریخته و این که از اول صحبتی نکردن از این که کمک می خوان و همش با سیاست کاراشونو پیش می برن...ولخورم که به من یه زنگ نزد بگه تو کاری نداری؟من بمونم؟ 

من حتی اگر خودم بودم می رفتم کمک اگر کسی درخواست می کرد ولی از این شرایط سخت اوقاتم تلخه. هیچ کس منو حساب نکرد..هیچ کس نگفت یوی اینجا چشم به راهه.

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

اونا سیاست ندارن عزیزم مشکل از شوهرته 

باید میگفت زنم تنهاست میرم پیشه اون ناهار بخورم 

نه اینکه انقد ریلکس وایسته 

بعدم اونا چیزی نگفتن نگفتن شاید حواسشون نبوده 

شوهرت باید حواسش می‌بود که نبود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت اومد حتما باهاش با نرمی صحبت کن بگو 

ازش انتظار داری که تو رو قبلش درجریان بزاره 

بگو برنامه داشتی میخواستی شیطونی کنی ولی الان 

که اینجوری کرد کنسل شد 🤪🤪

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اونا سیاست ندارن عزیزم مشکل از شوهرته باید میگفت زنم تنهاست میرم پیشه اون ناهار بخورم نه اینکه انقد ...

شوهرم گفت من در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتم.دعوت کردن ناهار دیگه دیده اسباب کشی می کنن نتونسته بذاره بیاد..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
شوهرم گفت من در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتم.دعوت کردن ناهار دیگه دیده اسباب کشی می کنن نتونسته بذ ...

چه عمل انجام شده عزیزم از اول که نگفتن برا اسباب کشی 

برا ناهار گفتن همونجا باید میگفت زنم منتظرمه میرم 

نمیتونم وایستم ان شاء الله دفه بعدی با زنم میام 

نه اینکه اونا بگن ناهار وایستا اونم بگه چشم 😐

بعدشم بهش بگو حداقل خبر میدادی بهم 

ولی دیگه از کفت رفت 

دفه بعدی هم اینجوری بشه بازم این شیطون بازی های 

منو از دست میدی...