2777
2789

سلام دوستای خوبم

من تو بارداری اولم در هفته 14 جنینم  رو به دلیل سیستیک هیگروما و هیدروپس و زیاد شدن مشکلات اندام های جنین سقط قانونی کردم

بعد از 40 روز به دلیل قطع نشدن خونریزی و بقایای جفت هیستروسکوپی شدم با بیهوشی کامل و ضایعه خارج شد

حالا بعد از گذشت 2 ماه هنوز اوضاع روحیم خوب نشده و همچنین از لحاظ جسمی هم خیلی ضعیف شدم و دوست دارم تو سال بعد اقدام مجدد کنم

کسی هس که مثل من این تجربه رو داشته باشه و اقدام کرده باشه و بچه سالم داشته باشه نگرانم

میخوام بدونم چه اقدامایی قبل از بارداری انجام دادین که دیگه اون مشکل ان شاالله اتفاق نیفته و بدن به سلامتش برسه و یه بچه سالم ان شالله به دنیا بیارم

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر آزمایش ژنتیکی چیزی لازمه انجام بده با شوهرت که خیالت راحت بشه 

ممنون عزیزم بعد از عید دورانی که دکتر کفته جلوگیری کن تموم میشه (3 ماه) اما خودم حداقل 6 ماه میخوام تقویت کنم خودمو

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
با شوهرتون نسبت فامیلی دارید؟

نه دکتر گفت یه مشکل شایعه. به دلیل مشکل کروموزومی یا اشعه و امواجه

توی ان تی فهمیدین؟

تو غربالگری اول فقط سونوش رو دادم گفتم برو پزشکی قانونی ولی خیلی برو بیا داشت تا مجوز دادن حدود یک ماه

به نظر من پیگیری کنید بهتره

خیلی ناهنجاری های جنین زیاد شده

خانومایی بودن که بچه اولشون سالم بود و دومی گفته بودن ستون فقراتش تشکیل نشده اونم تو سونوی دوم!!!!

خدا به هممون رحم کنه ان شاالله نی نی بعدی سالم و باهوش و شاداب باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

متشکرم .ان شالله هممون نی نی سالم به دنیا بیاریم

ممنون عزیزم بعد از عید دورانی که دکتر کفته جلوگیری کن تموم میشه (3 ماه) اما خودم حداقل 6 ماه میخوام ...

سلام کورتاژ شدی؟ الان بچه دار شدی خانومی؟

خدایا بابت شوهر مهربون پسر شیرین زبون و داداش توراهیش ازت متشکرم  
سلام منم مشکل شما رو داشتم و nt  جنینم بالای 6بود از ترس دیگه قصد حاملگی ندارم شما چطور؟

شما کورتاژ شدی یا طبیعی دفع شد؟درد داشت؟ اذیت شدی؟

خدایا بابت شوهر مهربون پسر شیرین زبون و داداش توراهیش ازت متشکرم