2777
2789
عنوان

عروس دوماد شب خاستگاری تو اتاق بهم چی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 52 پست
شاید عکس۲نفره میگیرن از روی ایینه🤣

افرین ولی بغل هم 😂😂 میلولن تو هم🤣

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ار ه عزیزمتنها نیستی🤣🤣😝😝☺️

🥺🙁هیییییی خیلییییییی هییییی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اخ اخ اخ اخ 🤣🤣🤣 دیگه بدون چی بوده که به یه خنده بسنده میکنه 😃😂 مطمئن باش اصلا حرف نزدن

جدی

به دختره نمیخورد اصلا

مغرور بود خیلیی

شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر

هی پلاس🤣

😂😂🤣

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

جدیبه دختره نمیخورد اصلامغرور بود خیلیی

دیگه وا داده دیگه

شایدم جلو شما اینطور برخورد میکرده مغرور بودنو

شایدم پسره خیلی سعی کرده راضیشکنه به بغل و اینا ولی اون راضی نشده و تمام وقتشون به خواهش و نه شنیدن گدشته😂 ولی فعععکککک نکنم وا داده رفته

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

لولیدن رو نمیدونم😂😂😆😆😆اما میرن توی اتاق شیرینی ومیوه میخورن فکرکنم

🤣🤣🤣 

میوه شیرینی؟ واقعا؟ چه میرسن بهشون😂😂

فعک کنم از قبل عروس ترتیب خوراکیا هم میبینه

🤣🤣🤣 میوه شیرینی؟ واقعا؟ چه میرسن بهشون😂😂فعک کنم از قبل عروس ترتیب خوراکیا هم میبینه

اره بابا چایی هم میبرن

بعد دختره تو اتاقش خوراکی ولواشک قایم میکنه به داماد میده ومیخورن🤣🤓🤓🤓👻👻👻👻🚶‍♀️

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

🤣🤣🤣 میوه شیرینی؟ واقعا؟ چه میرسن بهشون😂😂فعک کنم از قبل عروس ترتیب خوراکیا هم میبینه

خودعروس میبره

دراصل مامان بابای عروس میگن میوه وشیرینی ببرین بخورین

یکی از فانتزی های من اینه وقتی خواستگارم اومد توی اتاق. حرف بزنیم،با هم ترشک بخوریم🤣🤣🤣🤣🫤😏😏😏🥹

خودعروس میبرهدراصل مامان بابای عروس میگن میوه وشیرینی ببرین بخورین

چه خوب عمرا بابای من بزاره 😂😂 من خودم باید از قبل قایم کنم🤭👀