2777
2789
عنوان

من می‌خوام واسم ثابت بشه

122 بازدید | 16 پست

فرض کنید پسری عاشق شماست این رو هم نه اینکه از کاراش مشخص نباشه و نفهمید ،چرا متوجه ی عشقش هستید میدونی دوستت داره عمیقن و لفظ نیست سعی میکنه هم ثابت کنه 

ولی خودش خیلیییی زیاد تر از این حرفا ادعای عاشق بودن رو داره اوج اوجش 

حالا باید چیکار کنم چه چالشی رو ایجاد کنم که این واقعا واسم ثابت بشه که واقعا اینقدررر شدیدع؟ 

چی به ذهنتون میرسه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذر زمان و رفت و آمد با اون شخص 

امتحان کردن با پیج فیک البته نه مثل بقیه که ضایع باشه قشنگ یه اکانت مخصوص که حتی ممکنه یکسالم طول بکشه تا روی اون فرد کار بشه 

رفتارش و طرزفکرش جلوی جنس مخالف و موافق 

دادن حق انتخاب تو همه موارد به زن 

احترام تو عصبانیت هنگام مسافرت و سختیا 

قرار گیری تو موقعیتی که زن های زیبای زیادی باشن 🚶🏿‍♀️

☮️🤍

اگه گفته رو به صورت فیزیکی بهت نشون میده و بهت احترام میزاره توی تک تک کارهاش حواسش هست خودش اثبات د ...

اره نشون میده کاملا 

یعنی لازم نیست بفهمم که واقعا همینطور که میگه عمیقه؟ عمیق تر از احترام و حواس جمعی ووو

گذر زمان و رفت و آمد با اون شخص امتحان کردن با پیج فیک البته نه مثل بقیه که ضایع باشه قشنگ یه اکانت ...

حقیقتا نمیتونم باهاش. مسافرت برم یا اینکه تو محیط های خیلی شلوغ این رد میشه

راجب پیج فیک شخصیت بالایی داره یک دهم درصد هم بفهمه خیلی زشت میشه کلا واسه خودمم زشته بنظرم اینجور امتحان کردن

حقیقتا نمیتونم باهاش. مسافرت برم یا اینکه تو محیط های خیلی شلوغ این رد میشهراجب پیج فیک شخصیت بالایی ...

خب یه مدت مخفیانه بدون اینکه فامیل بفهمن یعنی فقط خانواده ها در جریان باشن باهم نامزد باشید و محرم بشید و باهاش برید این طرف و اون طرف 

چون واقعا تا وقتی که با یکی زندگی نکنی و نری و نیای نمیشه اون فرد رو کامل شناخت و ثابت کرد که عاشقه 🥲

بله اون موردی که گفتم خیلی ریسک داره و هرکسی نباید انجامش بده 

☮️🤍