2777
2789

من مامان بابام به شدت رو درس حساسن زمان که پدرمونو درآوردن حالا سر خواهرم یکم لطافت بیشتری دارن. هنوز کارنامه رسمی انسانی نیومده اما خواهرم با این ترفندهای تلگرامی نمره هاشو دیده اکثر نمره هاش تک شده. برای من کارنامه رو فرستاد زنگ زد کلی گریه کرد و ... الان چند روز گذشته مامانم خبر نداره  از نمره هاش میگه حالش خیلی بده هیچی نمیخوره و لاغر شده نمی کم چش شده میگم امکان نداره این کارنامه اشتباه شده باشه؟ قسم میخوره میگه من نمره هام دراین حد نبودن حتی یه درس ساده رو شده ۶. خیلی نگرانشم هم مامانم اینا بفهمن شر میشه براش هم خودش خیلی کله خر میترسم کار احمقانه‌ای بکنه

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی ترفند تلگرامی وجود نداره چاخان کرده

نه بابا از اینا که میگن برو تو سایت بزن رو کارنامه یازدهم فلان اسکرین شات بگیر. نمره های خامشو دیده. اسکرین برام فرستاد

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

ترفند تلگرامی نیست😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ناراحت نشی ترفند تلگرامی وجود نداره چاخان کرده

نه منظورش اینه که با راه‌هایی که اون‌ها گفتن تونسته وارد سایت بشه و کارنامه رو ببینه چون برای بعضی انسانی‌ها اومده

ویران‌گر اعظم هستم!

دوست پسر داره؟عامل بدبختی دانش اموزا رابطه هاست

نه  با کسی نیست خبر دارم. خیلی درسخون نبود ولی در حد این نمره ها هم نبود. داغون شده

ببین عزیزم 

هرچقدرم درس و نمره مهم باشه آرامشش مهمتره، سلامتیش مهمتره 

اول که زیاد حسابی رو این ترفندا نکن بزار کارنامه بیاد غصه چیزی که هنوز معلوم نیست راسته یا نه رو که نمیخورن و بعدشم خودت با مامانت حرف بزن از همین الان بهش توضیح بده که فدای سر طرفه زیاد تحت فشارش نزارن

کاربری دست دونفره...

من که هنوز نتونستم ببینم انسانیم🥺تر‌وخدا چطور دیده

بیین میگه برو تو سایت اول بزن رو کارنامه دوازدهم بعد بزن رو یازدهم درحد یه ثانیه کارنامت میاد. میتونی اسکرین ریکورد بگیری نمرتو بیینی بعد